дек
дек
Якщо ви любите коні і красиві види, цей тур обов'язково! Захід сонця зробив весь досвід ще більш чарівним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Неймовірно! На конях були ніжні, а пейзаж був чудовий. Ми зупинилися на ідеальному місці, щоб прийняти захід сонця, який був справді захоплюючим.
Який незабутній досвід Екскурсія на катання на конях сонця дозволило нам підключатися з природою в неповторному вигляді. Погляди були захоплюючими, і наш гід переконаний, що ми були всі комфортні та приємні поїздки.
Цей тур перевищив ваші очікування! На конях були прекрасні, і маршрут по долонях запропоновані приголомшливі види. Дивитися захід сонця на хроні, зроблені для деяких дивовижних фотографій і останніх спогадів.
Я був одним з кращих ідей, які я коли-небудь мав! краєвид був красивим, а атмосфера була настільки серена. Я любив кожен момент, і наш посібник був великий!
Сонячний кінець їздив просто чудовий! Ми досліджували прекрасні причепи з неймовірними краєвидами, а захід сонця був просто ідеальним. Наш гід був уважним і впевненим, що кожен мав великий досвід.
Ця екскурсія на конях була родзинкою нашої поїздки! Сюжет був приголомшливим, і пережити його на конях зробив його ще більш особливим. Дивіться захід сонця з долини незабутній. Повинен бути в Каппадокії!
Який прекрасний спосіб побачити Каппадокію! Захід сонця були захоплюючими, а верхова їзда по долинах на хроні відчували так мирні. Наш гід був фантастичним, гарантуючи, що ми відчували себе комфортно і безпечно протягом всього часу.
Екскурсія на конях сонця була абсолютно чарівною! Похід по долинах, як на сонці, був зрілий досвід. Наші гіди поділилися цікавими історіями про область. Дуже рекомендую!
10 Коментарі
Досвід, який несе в собі насолоду від чудового виду Каппадокії та тягар емоцій.
У нас найбільший парк VIP-автомобілів, повітряних куль і абсолютно нових.
Ви матимете страховку від початку до кінця туру на повітряній кулі та звичайного туру.
За понад 10 років ми обслуговуємо понад 10 000 людей по всьому світу.
Професійні, сертифіковані та досвідчені гіди та пілоти та якісне обладнання.
Використання сучасного обладнання забезпечує комфорт і впевненість пасажирів на кожному етапі туру.
Ми є ліцензованою компанією під номером 9497 Асоціації турецьких туристичних агентств.
Якщо ваш тур скасовується через погодні умови або якщо ви хочете його скасувати, ви можете повернути гроші за 24 години до туру.
У мене був такий чудовий час на західній частині катання на конях! Незабутнє катання на долонях як сонце, збите нижче горизонту. Я дуже рекомендую всіх, хто відвідує Каппадокію!