امتناع
امتناع
اگر اسب ها و دیدگاه های زیبا را دوست دارید، این تور یک نیاز است! غروب آفتاب تمام تجربه را حتی جادویی تر کرد. راهنمای ما آگاه بود و برای همه لذت بخش بود.
تور اسب سواری در غروب آفتاب باورنکردنی بود! اسب ها ملایم بودند و مناظر زیبا بود. ما در یک نقطه کامل برای گرفتن در غروب خورشید توقف کردیم، که واقعا نفس گیر بود.
چه تجربه ای فراموش نشدنی! تور اسب سواری غروب آفتاب به ما اجازه داد تا با طبیعت به شیوه ای منحصر به فرد ارتباط برقرار کنیم. دیدگاه ها نفس گیر بودند و راهنمای ما اطمینان داد که همه ما راحت و لذت بردن از سوار شدن هستیم.
این تور از انتظارات من فراتر رفت! اسب ها دوست داشتنی بودند و مسیر از طریق دره ها دیدگاه های خیره کننده ای ارائه داد. تماشای غروب آفتاب در پشت اسب برای برخی از عکس های شگفت انگیز و خاطرات پایدار ساخته شده است.
سوار شدن از دره در غروب آفتاب یکی از بهترین تجربیاتی بود که تا به حال داشته ام! چشم انداز زیبا بود و جو بسیار آرام بود. من هر لحظه دوست داشتم و راهنمای ما عالی بود!
سوار شدن اسب غروب آفتاب خیلی عالی بود! ما مسیر های زیبا را با دیدگاه های باور نکردنی بررسی کردیم و غروب خورشید فقط کامل بود. راهنمای ما توجه داشت و اطمینان حاصل کرد که همه تجربه خوبی دارند.
این تور اسب سواری برجسته سفر ما بود! مناظر خیره کننده بود و تجربه آن بر روی اسب، آن را حتی خاص تر کرد. تماشای غروب آفتاب از دره فراموش نشدنی بود. یک کار باید در کاپادوکیا!
چه راه زیبایی برای دیدن کاپادوکیا! منظره های غروب خورشید نفس گیر بود و سوار شدن از دره ها در پشت اسب احساس آرامش می کرد. راهنمای ما فوق العاده بود، اطمینان حاصل کرد که ما در طول سوار احساس راحتی و ایمن داشتیم.
تور اسب سواری غروب آفتاب کاملا جادویی بود! سوار شدن دره ها به عنوان خورشید یک تجربه شگفت انگیز بود. اسب ها به خوبی آموزش دیده بودند و راهنمای ما داستان های جالب در مورد منطقه را به اشتراک گذاشت. بسیار توصیه می شود!
10 نظرات
تجربه ای که لذت منظره باشکوه کاپادوکیه و بار احساسات را به همراه دارد.
ما بزرگترین ناوگان وسایل نقلیه VIP، بالون های هوای گرم و همه آنها را داریم.
از ابتدا تا انتهای تور بادکنک و تور معمولی بیمه خواهید داشت.
برای بیش از 10 سال ما به بیش از 10000 نفر در سراسر جهان خدمات ارائه کرده ایم.
راهنماها و خلبانان حرفه ای، گواهی شده و با تجربه و تجهیزات با کیفیت.
استفاده از تجهیزات مدرن آسایش و اطمینان مسافران را در هر مرحله از تورها تضمین می کند.
ما شرکت دارای مجوز به شماره 9497 از اتحادیه آژانس های مسافرتی ترکیه هستیم.
اگر تور شما به دلیل شرایط آب و هوایی کنسل شد و یا اگر بخواهید آن را کنسل کنید، می توانید تا 24 ساعت قبل از تور پول خود را پس بگیرید.
من چنین زمانی فوق العاده ای در تور اسب سواری غروب آفتاب داشتم! سوار شدن از دره ها به عنوان خورشید در زیر افق فراموش نشدنی بود. من این را به هر کسی که از کاپرادیا دیدن می کند توصیه می کنم!