desc
desc
Jeśli kochasz konie i piękne widoki, ta wycieczka jest koniecznością! Zachód słońca uczynił całe doświadczenie jeszcze bardziej magicznym. Nasz przewodnik był wszechwiedzący i sprawiał, że jazda była przyjemna dla wszystkich.
Jazda konna o zachodzie słońca była niesamowita! Konie były delikatne, a dekoracje były wspaniałe. Zatrzymaliśmy się w idealnym miejscu na zachód słońca, który był naprawdę zapierający dech w piersiach.
Co za niezapomniane doświadczenie! Trasa konna o zachodzie słońca pozwoliła nam połączyć się z naturą w unikalny sposób. Widok był zapierający dech w piersiach, a nasz przewodnik upewnił się, że wszyscy jesteśmy wygodne i cieszyć się przejażdżką.
Ta wycieczka przerosła moje oczekiwania! Konie były piękne, a droga przez doliny oferowała wspaniałe widoki. Oglądanie zachodu słońca na koniach zrobionych dla niektórych niesamowite zdjęcia i trwałe wspomnienia.
Jazda przez doliny o zachodzie słońca była jednym z najlepszych doświadczeń jakie kiedykolwiek miałem! Krajobraz był piękny, a atmosfera taka spokojna. Kochałem każdą chwilę, a nasz przewodnik był świetny!
Jazda konna była po prostu cudowna! Zbadaliśmy piękne szlaki z niesamowitymi widokami, a zachód słońca był po prostu doskonały. Nasz przewodnik był uważny i upewniał się, że każdy ma wielkie doświadczenie.
Ta wycieczka konna była atrakcją naszej podróży! Krajobrazy były oszałamiające, a doświadczanie go na koniach uczyniło go jeszcze bardziej wyjątkowym. Oglądanie zachodu słońca z doliny było niezapomniane. To musi być Cappadocia!
Co za piękny widok na Cappadocię! Widok na zachód słońca był zapierający dech w piersiach, a jazda przez doliny na koniach czuła się tak spokojnie. Nasz przewodnik był fantastyczny, zapewniając nam poczucie komfortu i bezpieczeństwa podczas jazdy.
Sunset konny jazda była absolutnie magiczna! Jazda przez doliny, kiedy słońce zachodziło, była surrealistycznym doświadczeniem. Konie były dobrze wyszkolone, a nasz przewodnik dzielił się ciekawymi historiami o okolicy. Bardzo polecane!
10 Uwagi
Doświadczenie, które daje ładunek emocji i radości z niesamowitego widoku Kapadocji.
Posiadamy największą flotę pojazdów VIP, balonów na ogrzane powietrze i wszystkie są zupełnie nowe.
Będziesz objęty ubezpieczeniem podczas całej wycieczki balonem i normalnej wycieczki od początku do końca.
Przez ponad 10 lat pracy obsłużyliśmy ponad 10 000 osób z całego świata.
Profesjonalni, certyfikowani i doświadczeni przewodnicy i piloci oraz wysokiej jakości sprzęt.
Zastosowanie nowoczesnego sprzętu zapewnia komfort i pewność pasażerów na każdym etapie wycieczki.
Jesteśmy firmą licencjonowaną w ramach Stowarzyszenia Tureckich Biur Podróży nr: 9497.
Jeśli Twoja wycieczka zostanie odwołana z powodu pogody lub chcesz ją anulować, możesz odzyskać swoje pieniądze przed wycieczką do 24 godzin.
Świetnie się bawiłem na wyścigach konnych! Jazda przez doliny, gdy słońce zanurzało się pod horyzontem, była niezapomniana. Polecam to każdemu, kto odwiedzi Cappadocia!