Desc
Desc
A fost o experienţă incredibilă să conduci un ATV prin Valea Cappadociei! Decorul era în afara acestei lumi, iar ghidul nostru era minunat. Este un amestec mare de aventură și vederi frumoase, mai ales ca soarele apune.
Turneul Sunset ATV a fost punctul culminant al călătoriei noastre! Călătoria era plină de emoţii, iar priveliştea era uimitoare. Privind apusul de soare dintr-o astfel de perspectivă unică a fost ceva ce nu voi uita niciodată. Un must-do în Cappadocia!
Acest tur ATV a fost minunat! Ghidul ne-a luat prin unele locuri uimitoare, și văzând apusul de soare din văi a fost uluitoare. Întreaga experienţă s-a simţit atât de aventuroasă şi paşnică în acelaşi timp. Perfect pentru oricine vizitează Cappadocia.
Ne-a plăcut turneul ATV la apusul soarelui! Peisajul a fost incredibil, iar călăritul prin văi a fost atât de distractiv. Privind apusul de pe vârful unui deal a fost sfârşitul perfect al zilei. Ar rezerva cu siguranta acest tur din nou!
Sunset ATV Turul a fost o experienţă de neuitat! Am zoomed prin văi și apoi oprit pentru a viziona unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare am văzut vreodată. Ghidul nostru s-a asigurat că suntem în siguranţă şi ne-a dus la cele mai bune puncte de vedere.
Călătoria cu ATV-ul a fost o adrenalină, dar adevăratul punct culminant s-a oprit să vadă apusul de soare deasupra Cappadociei. Decorul era ireal şi părea că aveam întreaga vale doar pentru noi. Mare aventură, foarte recomandat!
Apusul de soare pe acest tur ATV a fost magic. Am mers prin cele mai frumoase văi, iar culorile de pe cer au fost uimitoare. Ghidul nostru a fost prietenos şi de ajutor, iar întreaga experienţă a fost palpitantă. Cu siguranţă unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-am făcut în Cappadocia!
Văile Cappadociei sunt şi mai uimitoare la apusul soarelui, iar turul ATV este modul perfect de a le explora! Ne-am distrat atât de mult de echitatie prin terenul accidentat, iar priveliștea soarelui scufundare sub orizont au fost spectaculoase.
Turneul Sunset ATV a fost incredibil! Curse prin văi ca apusul soarelui a fost o experiență nu voi uita niciodată. Vederile au fost uimitoare, iar ghidul nostru s-a asigurat că avem cele mai bune locuri pentru fotografii. Foarte recomandat!
10 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Turul ATV la apusul soarelui a fost atât de distractiv! Am mers prin văi şi ne-am oprit la locul perfect să privim apusul. Culorile cerului au fost uimitoare, şi întreaga experienţă s-a simţit suprarealistă. Aş recomanda asta oricui vizitează Cappadocia.