Desc
Desc
Cappaventures a pus împreună un excelent Red Tour. Itinerarul a fost bine gândit, iar ghidul nostru s-a asigurat că avem destul timp la fiecare oprire. Văzând Muzeul Open-Air Göreme și coșurile de fum zâne de aproape a fost o experiență de neuitat.
Un mod minunat de a vedea Cappadocia într-o zi! Am acoperit atâtea locuri iconice precum Love Valley, Göreme şi Avanos. Ghidul nostru a fost prietenos și a făcut întreaga experiență distractiv și informativ. Ar recomanda acest tur oricui vizitează zona.
Turul Roşu a fost punctul culminant al călătoriei mele la Cappadocia. Cappaventures într-adevăr știe cum să organizeze un tur mare. De la început până la sfârşit, totul era perfect. Mi-a plăcut în special demonstraţia de ceramică din Avanos. Ce experienţă unică.
Mi-a plăcut Turul Roşu! Ghidul nostru a fost foarte prietenos și a explicat istoria Cappadociei într-un mod atât de captivant. Văzând coşurile zânelor de aproape a fost o experienţă de neuitat. Merită fiecare bănuţ.
Roşul Turul a depăşit toate aşteptările. De la explorarea Muzeului Göreme Open-Air la demonstraţia de ceramică din Avanos, fiecare moment a fost de neuitat. Sunt atât de bucuros că am rezervat prin Cappaventures.
Unul dintre cele mai bune turnee le-am luat vreodată! Fiecare oprire pe Red Tour a fost mai uimitoare decât ultima. Ghidul nostru nu a fost numai informativ, ci şi distractiv. Întreaga zi a fost plină de istorie, peisaje frumoase şi o mare companie.
Cappaventures a oferit o experiență fantastică Red Tour. Întreaga zi a fost perfect planificat, și am ajuns să vedem atât de multe locuri unice în Cappadocia. Vederile din Love Valley au fost uimitoare, iar ghidul turistic a făcut ca totul să prindă viaţă.
Acest tur este o necesitate pentru oricine viziteaza Cappadocia. Muzeul Open-Air Göreme și Avanos au fost astfel de opriri fascinante. Am învăţat atât de multe despre istoria regiunii, iar ghidul nostru a fost grozav în a răspunde la toate întrebările noastre. Foarte recomandat!
Turul Roşu a fost absolut incredibil! Ghidul nostru a fost atât de informat, iar opiniile de la fiecare oprire au fost uluitoare. Valea dragostei şi coşurile de fum ale zânelor au fost cu siguranţă atracţiile mele. Cappaventures a făcut totul fără probleme, de la preluare la livrare.
10 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Nu puteam cere un tur mai bun. Turul Roșu ne-a dat o imagine de ansamblu fantastică a Cappadociei, iar peisajul pur și simplu uluitor. Ghidul nostru a fost uimitor, și Totul era perfect organizat. Aș recomanda 100% Cappaventures pentru oricine caută o experiență autentică.