дек
дек
Cappaventures поєднуються з чудовим червоним туром. Ми з радістю думали, що наші гіди були дуже багато часу. Бажаєте відвідати музей Göreme Open-Air та казкові димари.
Чудовий спосіб побачити Каппадокію в день! Ми покрили так багато іконових плям, таких як Love Valley, Göreme і Avanos. Наш посібник був доброзичливим і зрозумілим. Дуже рекомендую цей тур для всіх, хто відвідує територію.
Червоний тур був родзинкою моєї поїздки до Каппадокії. Cappaventures дійсно знає, як організувати великий тур. Від початку закінчування все було ідеально. Я особливо любила демонстрацію гончарства в Аванесі. Такий унікальний досвід.
Я кохав Червоний тур! Наш гід був дуже дружним і пояснив історію Каппадокії таким чином. Побачивши казкові димони впритул був незабутнім. Непристойно варто кожному пенні.
Червоний Тур перевищив всі очікування. З огляду на музей Göreme Open-Air до гончарної демонстрації в Avanos, кожен момент був незабутнім. Я радий, що ми забронювалися через Cappaventures, - дивний сервіс.
Один з кращих турів я коли-небудь взявся! Кожна зупинка на Червоному турі була більш дивною, ніж останні. Наш посібник не тільки інформативний, але й розважальний. Весь день був наповнений історією, красивими пейзажами та великою компанією.
Cappaventures надає фантастичний досвід Red Tour. Весь день був ідеально запланований, і ми отримали бачити стільки унікальних місць в Каппадокії. Погляди від Любовної долини були просто приголомшливими, і екскурсоводство дійсно зробили все, що приходять до життя.
Цей тур є обов'язковим для всіх, хто відвідує Каппадокію. Музей «Рабочий квартал Амури» Ми дізналися про історію регіону, і наш довідник був великий на відповіді на всі наші питання. Дуже рекомендую!
Червоний тур був абсолютно неймовірним! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Долина любові і казкові димники були обов'язково мої родзинки. Cappaventures зробив все безшовним, від пікап до крапельного зльоту.
10 Коментарі
Досвід, який несе в собі насолоду від чудового виду Каппадокії та тягар емоцій.
У нас найбільший парк VIP-автомобілів, повітряних куль і абсолютно нових.
Ви матимете страховку від початку до кінця туру на повітряній кулі та звичайного туру.
За понад 10 років ми обслуговуємо понад 10 000 людей по всьому світу.
Професійні, сертифіковані та досвідчені гіди та пілоти та якісне обладнання.
Використання сучасного обладнання забезпечує комфорт і впевненість пасажирів на кожному етапі туру.
Ми є ліцензованою компанією під номером 9497 Асоціації турецьких туристичних агентств.
Якщо ваш тур скасовується через погодні умови або якщо ви хочете його скасувати, ви можете повернути гроші за 24 години до туру.
Я не збираюсь на кращий тур. Ред Тур подарував нам фантастичний огляд Каппадокії, а декорації було просто захоплюючим. Наш посібник був дивним, і все було чудово організовано. Я б 100% рекомендую Cappaventures для всіх, хто шукає справжній досвід.