امتناع
امتناع
کاپیتالیست ها یک تور قرمز عالی را گرد هم می آورند. به خوبی تصور می شد و راهنمای ما اطمینان حاصل کرد که ما زمان زیادی در هر توقف داریم. دیدن موزه هوای آزاد Göreme و پری chimneys نزدیک به یک تجربه فراموش نشدنی بود.
یک راه عالی برای دیدن کاپادوکیا در یک روز! ما بسیاری از نقاط نمادین مانند دره عشق، Göreme و Avanos را پوشش دادیم. راهنمای ما دوستانه بود و کل تجربه سرگرم کننده و آموزنده را ایجاد کرد. این تور را به هر کسی که از منطقه بازدید می کند توصیه می کند.
تور سرخ برجسته سفر من به کاپادوکیا بود. کوچ ها واقعا می دانند که چگونه یک تور عالی را سازماندهی کنند. از ابتدا تا انتها، همه چیز کامل بود. من به ویژه عاشق تظاهرات سفالگری در Avanos بودم. چنین تجربه ای منحصر به فرد.
من عاشق تور سرخ بودم! راهنمای ما فوق العاده دوستانه بود و تاریخ کاپرادیا را به گونه ای جذاب توضیح داد. دیدن غلاطیان نزدیک یک تجربه فراموش نشدنی بود. ارزش هر پنی.
قرمز تور از تمام انتظارات فراتر رفته است. از بررسی موزه هوای آزاد Göreme تا نمایش سفالگری در Avanos، هر لحظه فراموش نشدنی بود. خیلی خوشحالم که از طریق کاپیتالیست ها رزرو کردیم – خدمات آنها برجسته بود.
یکی از بهترین تورهایی که تا به حال گرفته ام! هر توقف در تور قرمز شگفت انگیز تر از گذشته بود. راهنمای ما نه تنها آموزنده بلکه سرگرم کننده بود. کل روز پر از تاریخ، مناظر زیبا و شرکت بزرگ بود.
Cappaventures یک تجربه فوق العاده قرمز ارائه داد. کل روز کاملا برنامه ریزی شده بود و ما باید مکان های منحصر به فرد زیادی را در کاپادوکیا ببینیم. دیدگاه های دره عشق فقط خیره کننده بود و راهنمای تور واقعا همه چیز را به زندگی می آورد.
این تور برای هر کسی که از کاپادوکیا بازدید می کند ضروری است. موزه هوای آزاد Göreme و Avanos چنین توقف های شگفت انگیز بود. ما چیزهای زیادی در مورد تاریخ منطقه یاد گرفتیم و راهنمای ما در پاسخ دادن به تمام سوالات ما عالی بود. بسیار توصیه کنید!
تور سرخ کاملا باورنکردنی بود! راهنمای ما بسیار آگاه بود و دیدگاه ها در هر توقفی نفس گیر بود. دره عشق و شکلات پری قطعا برجسته من بود. کاپیتالیست ها همه چیز را یکپارچه ساخته اند، از وانت گرفته تا رها شوند.
10 نظرات
تجربه ای که لذت منظره باشکوه کاپادوکیه و بار احساسات را به همراه دارد.
ما بزرگترین ناوگان وسایل نقلیه VIP، بالون های هوای گرم و همه آنها را داریم.
از ابتدا تا انتهای تور بادکنک و تور معمولی بیمه خواهید داشت.
برای بیش از 10 سال ما به بیش از 10000 نفر در سراسر جهان خدمات ارائه کرده ایم.
راهنماها و خلبانان حرفه ای، گواهی شده و با تجربه و تجهیزات با کیفیت.
استفاده از تجهیزات مدرن آسایش و اطمینان مسافران را در هر مرحله از تورها تضمین می کند.
ما شرکت دارای مجوز به شماره 9497 از اتحادیه آژانس های مسافرتی ترکیه هستیم.
اگر تور شما به دلیل شرایط آب و هوایی کنسل شد و یا اگر بخواهید آن را کنسل کنید، می توانید تا 24 ساعت قبل از تور پول خود را پس بگیرید.
نمی توانستم برای یک تور بهتر درخواست کنم. تور سرخ یک نمای فوق العاده از کاپادوکیا به ما داد و مناظر به سادگی نفس گیر بود. راهنمای ما شگفت انگیز بود و همه چیز کاملا سازمان یافته بود. من 100٪ توصیه می کنم به هر کسی که به دنبال یک تجربه معتبر است.