Cappaventures sastavio odličnu Red Tour. Itinerer je bio dobro osmišljen, a naš vodič se pobrinuo da imamo dovoljno vremena na svakoj stanici. Gledanje muzeja na otvorenom i vilinskih dimnjaka izbliza bilo je nezaboravno iskustvo.
Odličan način da vidite Kapadokiju u jednom danu! Pokrili smo toliko ikoničnih mesta kao što su Love Vallei, Goreme i Avanos. Naš vodič je bio prijateljski raspoložen i učinio je čitavo iskustvo zabavnim i informativnim. Toplo bih preporučio ovu turneju svima koji posećuju ovo područje.
Crvena turneja je bila vrhunac mog putovanja u Kapadokiju. Cappaventures zaista zna kako da organizuje veliku turneju. Od početka do kraja, sve je bilo savršeno. Posebno sam voleo demonstraciju izrade keramike u Avanosu. Takvo jedinstveno iskustvo.
Voleo sam Red Tour! Naš vodič je bio super prijateljski i objasnio istoriju Kapadokije na tako zanimljiv način. Videti vilinske dimnjake izbliza bilo je nezaboravno iskustvo. Definitivno vredi svaki peni.
Crvena turneja je premašila sva očekivanja. Od istraživanja Muzeja na otvorenom Gereme do demonstracije keramike u Avanosu, svaki trenutak je bio nezaboravan. Tako mi je drago što smo rezervisali preko Cappaventures - njihova usluga je bila izvanredna.
Jedna od najboljih turneja koje sam ikada uzeo! Svaka stanica na Crvenoj turneji bila je neverovatnija od prethodne. Naš vodič nije bio samo informativan, već i zabavan. Ceo dan je bio ispunjen istorijom, prelepim pejzažima i velikim društvom.
Cappaventures je pružio fantastično iskustvo Red Tour. Ceo dan je bio savršeno isplaniran, i morali smo da vidimo toliko jedinstvenih mesta u Kapadokiji. Pogledi iz Love Vallei bili su zapanjujući, a turistički vodič je zaista sve to oživio.
Ова тура је обавезна за све који посећују Кападокију. Музеј на отвореном Гореме и Аванос били су тако фасцинантне станице. Научили смо много о историји региона, а наш водич је био одличан у одговору на сва наша питања. Топло препоручујем!
Crvena turneja je bila apsolutno neverovatna! Naš vodič je bio toliko obrazovan, a pogledi na svakoj stanici su oduzimali dah. Love Vallei i vilinski dimnjaci su definitivno bili moji vrhunci. Cappaventures je sve besprekorno, od pickup do drop-off.
10 Коментари
Искуство које даје набој емоција и уживање у невероватном погледу на Кападокију.
Имамо највећу мрежу флоте ВИП возила, балона на врући ваздух и сви су потпуно нови.
Бићете покривени осигурањем током обиласка балоном на врући ваздух и нормалног обиласка од почетка до краја.
За више од 10 година рада, служили смо за више од 10.000 људи из целог света.
Професионални, сертификовани и искусни водичи и пилоти и квалитетна опрема.
Употреба савремене опреме осигурава удобност и самопоуздање путника у свакој фази путовања.
Ми смо лиценцирана компанија у оквиру Удружења турских туристичких агенција број: 9497.
Ако ваша турнеја откаже због временских прилика или желите да откажете, можете да добијете свој новац назад пре турнеје до 24 сата.
Nisam mogao tražiti bolju turneju. Crvena turneja nam je dao fantastičan pregled Kapadokije, a pejzaž je jednostavno oduzima dah. Naš vodič je bio neverovatan, i Sve je bilo savršeno organizovano. Ja bih 100% preporučio Cappaventures svima koji traže autentično iskustvo.