δεψ
δεψ
Cappaventures μαζί ένα εξαιρετικό Red Tour. Η διαδρομή ήταν καλά μελετημένη, και ο οδηγός μας φρόντισε να έχουμε αρκετό χρόνο σε κάθε στάση. Βλέποντας το Göreme Open-Air Μουσείο και νεράιδες καμινάδες από κοντά ήταν μια αξέχαστη εμπειρία.
Ωραίος τρόπος να δεις την Καππαδοκία σε μια μέρα! Καλύψαμε τόσα πολλά εμβληματικά σημεία όπως η Κοιλάδα της Αγάπης, ο Göreme και ο Avanos. Ο οδηγός μας ήταν φιλικός και έκανε όλη την εμπειρία διασκεδαστική και ενημερωτική. Θα συνιστούσε ανεπιφύλακτα αυτή την ξενάγηση σε οποιονδήποτε επισκεφτεί την περιοχή.
Το Red Tour ήταν το αποκορύφωμα του ταξιδιού μου στην Καππαδοκία. Cappaventures πραγματικά ξέρει πώς να οργανώσει μια μεγάλη περιοδεία. Από την αρχή μέχρι το τέλος, όλα ήταν τέλεια. Μου άρεσε ιδιαίτερα η επίδειξη κεραμικής στον Αβάνο. Τόσο μοναδική εμπειρία.
Μου άρεσε το Red Tour! Ο ξεναγός μας ήταν εξαιρετικά φιλικός και εξηγούσε την ιστορία της Καππαδοκίας με τέτοιο συναρπαστικό τρόπο. Βλέποντας τις νεράιδες καμινάδες από κοντά ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Σίγουρα αξίζει κάθε δεκάρα.
Το Κόκκινο Ο γύρος ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες. Από την εξερεύνηση του Μουσείου Göreme Open-Air μέχρι την επίδειξη κεραμικής στον Αβάνο, κάθε στιγμή ήταν αξέχαστη. Είμαι τόσο ευτυχής που κλείσαμε μέσω Cappaventures - η υπηρεσία τους ήταν εξαιρετική.
Μια από τις καλύτερες εκδρομές που έχω κάνει ποτέ! Κάθε στάση στο Red Tour ήταν πιο καταπληκτική από την τελευταία. Ο ξεναγός μας δεν ήταν μόνο ενημερωτικός, αλλά και διασκεδαστικός. Ολόκληρη η μέρα ήταν γεμάτη ιστορία, όμορφα τοπία, και μεγάλη συντροφιά.
Cappaventures παρείχε μια φανταστική εμπειρία Red Tour. Ολόκληρη η μέρα ήταν τέλεια σχεδιασμένη, και είδαμε τόσα πολλά μοναδικά μέρη στην Καππαδοκία. Η θέα από το Love Valley ήταν απλά εκπληκτική, και ο ξεναγός πραγματικά έκανε όλα έρχονται στη ζωή.
Αυτή η ξενάγηση είναι απαραίτητη για όποιον επισκεφθεί την Καππαδοκία. Το Μουσείο Göreme Open-Air και ο Αβάνος ήταν τόσο συναρπαστικές στάσεις. Μάθαμε τόσα πολλά για την ιστορία της περιοχής, και ο οδηγός μας ήταν πολύ καλός στην απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις μας. Σας συνιστώ θερμά!
Το Red Tour ήταν απίστευτο! Ο οδηγός μας ήταν τόσο έμπειρος, και η θέα σε κάθε στάση ήταν εκπληκτική. Η Κοιλάδα της Αγάπης και οι νεράιδες καμινάδες ήταν σίγουρα οι ανταύγειες μου. Οι καπετανιές τα έκαναν όλα απρόσκοπτα, από την παραλαβή στην παράδοση.
10 Σχόλια
Μια εμπειρία που δίνει φόρτιση συναισθημάτων και απόλαυση μιας εκπληκτικής θέας της Καππαδοκίας.
Διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο στόλων VIP Οχημάτων, αερόστατων και όλα ολοκαίνουργια.
Θα έχετε ασφάλιση σε όλη την περιήγηση με αερόστατο και την κανονική περιήγηση από την αρχή μέχρι το τέλος.
Για 10+ χρόνια εργασίας, έχουμε εξυπηρετήσει με περισσότερα από 10.000 άτομα από όλο τον κόσμο.
Επαγγελματίες, πιστοποιημένοι και έμπειροι οδηγοί & πιλότοι και ποιοτικός εξοπλισμός.
Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού εξασφαλίζει την άνεση και την εμπιστοσύνη των επιβατών σε κάθε στάδιο των περιηγήσεων.
Είμαστε αδειοδοτημένη εταιρεία με την Ένωση Τουρκικών Ταξιδιωτικών Γραφείων Νο: 9497.
Εάν η περιήγησή σας ακυρωθεί λόγω καιρού ή θέλετε να ακυρώσετε, μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας πίσω πριν από την περιοδεία έως και 24 ώρες.
Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ξενάγηση. Το Red Tour μας έδωσε μια φανταστική επισκόπηση της Καππαδοκίας, και το τοπίο ήταν απλά μαγευτική. Ο ξεναγός μας ήταν καταπληκτικός. Όλα ήταν τέλεια οργανωμένα. Θα συνιστούσα 100% Cappaventures σε όποιον ψάχνει για μια αυθεντική εμπειρία.