Desc
Desc
Ne-am distrat de neuitat în Turul Roşu. Turul a fost perfect ritmat, şi am putut vedea toate reperele majore într-o zi. Ghidul nostru a îmbunătăţit şi mai mult experienţa cu poveşti şi istorie.
Acesta a fost punctul culminant al călătoriei noastre! Private Red Tour ne-a permis să explorăm în ritmul nostru propriu, iar site-urile pe care le-am vizitat au fost uimitoare. Muzeul Göreme Open Air şi Valea Devrent au fost preferatele mele personale.
Ce experienţă uimitoare! Turul Roşu ne-a dus în unele dintre cele mai bune locaţii din Cappadocia. Ghidul nostru a fost incredibil de informat, și având un tur privat a făcut totul mai relaxat și personal.
Ne doream o experienţă mai intimă, iar Turul Roşu era perfect. Ziua era plină de privelişti frumoase precum Pasabağ şi Castelul Uçisar. Ghidul nostru a mers cu adevărat mai sus și mai departe pentru a vă asigura că ne-am bucurat.
Turul Roşu a fost fantastic! Trebuie să vedem cele mai faimoase site-uri fără să ne simţim grăbiţi. Ghidul nostru a împărtășit atât de mult înțelegere despre istoria regiunii, iar opiniile de la Castelul Uçisar au fost imbatabile.
Un must-do în Cappadocia! Am fost ridicaţi de la hotelul nostru într-o maşină privată şi am avut o zi plină de explorare cu ghidul nostru uimitor. Zânele Chimneys au fost un punct culminant, iar tot turul a fost bine organizat.
Am avut o zi incredibilă în turneul privat Red! De la Valea Devrent la Muzeul Göreme Open Air, fiecare oprire a fost plină de istorie și priveliște uluitoare. Ghidul nostru a fost prietenos și profesionist, făcându-l o experiență perfectă.
Acest tur privat ne-a dat o experiență personalizată de Cappadocia. Zânele Chimneys şi Muzeul Open Air au fost cu adevărat spectaculoase. Ghidul nostru a făcut ziua atât de distractiv și informativ, asigurându-ne că am văzut cele mai bune locuri într-un ritm relaxat.
Am rezervat Private Red Tour pentru a explora atracțiile Cappadociei, și a fost în valoare de fiecare penny! Ghidul nostru a fost informat și adaptat turul la interesele noastre. Vederile de la Uçhisar şi Göreme erau de neuitat.
10 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Soldatul Red Tour ne-a depăşit aşteptările. Am avut destul timp să explorăm fiecare site, iar ghidul nostru s-a asigurat că am învăţat multe în timp ce ne distram. Pașabağ și formațiunile de rocă au fost cu siguranță cele mai importante.