Desc
Desc
Private Green Tour a fost tot ceea ce am sperat și mai mult. Ghidul nostru a fost fantastic, iar oraşul subteran şi Valea Ihlara au fost incredibile. A fost o combinaţie perfectă de aventură şi istorie.
Ne-a plăcut fiecare minut al turului verde privat. Ghidul nostru a fost informat și a avut grijă să experimentăm cele mai bune din Cappadocia. Oraşul subteran a fost un punct culminant, iar priveliştea din Valea Ihlara a fost de neuitat.
Acesta a fost cel mai bun mod de a vedea Cappadocia! Turul privat ne-a permis să explorăm în ritmul nostru. Oraşul subteran era incredibil, iar Valea Ihlara era uimitoare. Ghidul nostru a făcut ca toată ziua să fie informativă şi distractivă.
Private Green Tour a fost remarcabil! Am vizitat atâtea locuri incredibile, precum Mănăstirea Selime şi Valea Ihlara. Ghidul nostru a fost uimitor și adaptat turul la interesele noastre. O zi perfectă în Cappadocia!
Căutam un tur mai personalizat al Cappadociei, iar Turul Verde a fost livrat. Orașul subteran a fost uimitor, iar priveliștile din timpul văii au fost spectaculoase. Totul a fost bine organizat, iar ghidul nostru a fost fantastic.
Ne-am distrat de minune în turneul privat Green! Din istoria antică a oraşului subteran până la o excursie liniştită în Valea Ihlara, fiecare moment a fost memorabil. Acest tur a meritat!
Turul Verde a fost perfect pentru noi. Ghidul nostru era foarte cunoscut, iar oraşul subteran era un punct culminant al zilei. De asemenea, ne plăceau priveliştile uluitoare din Ihlara Valley. Simţeam că avem locul pentru noi.
Acest tur privat a fost incredibil! Am explorat pietre ascunse precum Mănăstirea Selime şi uimitoarea Vale Ihlara. Având un ghid privat a făcut experiența și mai personală și mai relaxantă. Recomand acest tur!
Turul Verde a fost cea mai bună parte a călătoriei noastre la Cappadocia! Oraşul subteran era fascinant, iar drumul prin valea Ihlara era paşnic şi frumos. Ghidul nostru ne-a dat mari perspective asupra istoriei şi culturii zonei.
10 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Verdele privat Turul a fost o experienţă fantastică! Am văzut atât de multe într-o zi oraşul subteran, Mănăstirea Selime şi frumoasa Vale Ihlara. Ghidul nostru a făcut ca experienţa să fie şi mai specială cu ideile sale.