Desc
Desc
O experienţă incredibilă de la început până la sfârşit! Jeep Safari a fost un amestec de aventură și peisaje frumoase. Călătoria off-road prin văi a fost palpitant, și ghidul nostru știa cele mai bune locuri pentru fotografii. Aş face-o din nou într-o clipă!
Dacă sunteți în căutarea pentru un mod unic de a explora Cappadocia, Jeep Safari este perfect! Am avut o plimbare distractiv și interesant prin văi, cu unele oportunități de fotografie uimitoare la partea de sus. Şoferul nostru a îmbunătăţit şi mai mult experienţa cu energia sa!
Jeep Safari cu Cappaventures a fost punctul culminant al călătoriei noastre! Experiența off-road a fost atât palpitant și pitoresc. Ne-a plăcut să explorăm colţurile ascunse ale Cappadociei, iar priveliştea apusului a fost uimitoare.
Ce aventură! Jeep Safari ne-a dus în locuri pe care nu le-ar fi descoperit pe cont propriu. Viziunile din vârful dealurilor au fost uluitoare, iar ghidul nostru a fost prietenos şi uşor de cunoscut. Un mod de neuitat de a vedea Cappadocia!
Jeep Safari în Cappadocia a fost o explozie! Am trecut prin văi, pe dealuri şi am ajuns la nişte puncte de vedere uimitoare. Întreaga călătorie a fost plină de aventură, iar ghidul nostru s-a asigurat că ne-am bucurat de fiecare moment. Un must-do pentru iubitorii de aventuri!
Ne-a plăcut experienţa Jeep Safari! Călătoria prin văi și până la puncte de vedere a fost antrenantă, iar peisajul a fost absolut uimitor. Şoferul nostru a fost profesionist şi distractiv, asigurându-se că ne-am distrat de minune.
Cappaventures s-au întrecut cu Jeep Safari! Soferul nostru ne-a luat de pe calea batut la unele locuri uluitoare. Adrenalina, combinată cu priveliştea, a făcut ca ziua să-şi amintească. Dacă vrei ceva diferit, asta e!
Aceasta a fost una dintre cele mai bune experienţe din Cappadocia! Jeep Safari a fost un mod distractiv și aventuros de a vedea peisajul. Ne-am dus la unele puncte de vedere incredibile și a avut o multime de timp pentru a face fotografii. Foarte recomandat!
Jeep Safari a fost un mod palpitant de a explora Cappadocia! Aventura off-road ne-a dus la locuri ascunse și puncte de vedere uimitoare că nu am fi văzut altfel. Şoferul nostru a fost grozav, făcând întreaga experienţă interesantă şi sigură.
10 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Jeep Safari a fost modul perfect de a vedea frumusețea naturală a Cappadociei. Ne-am dus off-road la unele locații spectaculoase, și opiniile au fost uluitoare. Şoferul nostru a fost profesionist şi toată ziua a fost bine organizată.