Desc
Desc
Călătoria cu balonul cu aer cald a meritat fiecare bănuţ! Viziunile răsăritului şi peisajului erau în afara acestei lumi. După aterizare, turul mix ne-a dus în unele locuri incredibile din Cappadocia. Mă bucur că am ales Cappaventures au făcut ziua fără probleme și distractiv.
Ce aventură! Cappaventures oferă cu adevărat cele mai bune din ambele lumi cu acest tur. Călătoria cu balonul a fost de neuitat, iar restul zilei a fost plină de vederi incredibile şi locuri istorice fascinante. Ghidul nostru a fost fantastic!
N-aş fi putut cere o zi mai bună! Călătoria cu balonul la răsărit a fost pur și simplu uluitoare, iar Cappaventures s-a asigurat că totul a mers bine. Turul mix după aceea ne-a dat o șansă de a explora pietre ascunse în jurul Cappadociei că nu aș fi văzut altfel.
Trezirea devreme pentru plimbarea cu balonul a meritat! Vederile nu erau cum am văzut eu. După aceea, turneul mix ne-a dat o șansă de a explora Cappadocia lui. Mi-a plăcut cum Cappaventures combinat ambele experiențe într-o zi uimitoare.
Mereu am vrut să merg într-un balon cu aer cald, iar Cappaventures a făcut ca acel vis să devină realitate. Călătoria cu balonul a fost magică, iar apoi explorarea peşterilor şi văilor în timpul turului de mixare a fost cireaşa de pe tort. Întreaga experienţă a fost foarte bine organizată.
Combinația de plimbare balon și turul a fost perfect! Am început ziua plutind deasupra văilor uimitoare din Cappadocia, şi apoi am petrecut restul zilei vizitând situri istorice. Ghidul nostru a fost foarte informat, iar Cappaventures a manipulat totul fără cusur.
Cappaventures într-adevăr prins cu acest tur. Călătoria cu balonul a fost o experienţă unică în viaţă, iar turneul de mixare a acoperit toate locurile din Cappadocia. A fost o zi plină, dar fiecare moment a fost memorabil. Foarte recomandat!
Cea mai bună decizie pe care am luat-o în timpul călătoriei mele la Cappadocia a fost rezervarea Hot Air Balloon Ride and Mix Tour cu Cappaventures! Trezirea devreme pentru plimbare cu balonul a fost absolut în valoare de ea Turul de o zi după aceea ne - a dat o privire mai profundă asupra istoriei şi frumuseţii regiunii.
Amestecul de plimbare balon și tur a fost o combinație uimitoare! Cappaventures a făcut atât de ușor să se bucure atât într-o singură zi. Vederile din balon au fost uimitoare, și explorarea Cappadocia după aceea a fost modul perfect de a finaliza experiența.
10 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Cappaventures a mers deasupra şi dincolo! Călătoria cu balonul cu aer cald a fost punctul culminant al călătoriei noastre, iar turul mix ne-a dat o privire mai profundă în frumusețea și istoria Cappadociei. Ghidul nostru a fost prietenos şi plin de fapte interesante. Recomand acest tur!