дек
дек
Гарячий повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний їзд був гідний кожен пенні! З цього світу були краєвиди на схід сонця та краєвиди. Після посадки мікс-тур приймав нас на деякі неймовірні місця в Каппадокії. Я так радий, що я вибрав Cappaventures - це зроблено день безшовним і веселим.
Що таке пригода! Cappaventures по-справжньому пропонує найкращі з обох країн світу. Незабутній, а решта дня була наповнена неймовірними краєвидами та захоплюючими історичними пам'ятками. Наш посібник був фантастичним!
Я не можу запитувати на кращий день! Прогулянка на сходу була просто захоплюючою, і каппавенти зробили впевнено, що все пройшло гладко. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Займав рано на повітряну їзду, повністю варто! На відміну від того, що я коли-небудь бачив. Після того, як мікс-тур подарував нам можливість вивчити основні моменти Каппадокії. Я любив, як Cappaventures поєднував обидва враження в один дивовижний день.
Я завжди хотів їздити в гарячій повітряній кулі, і Cappaventures зробили, що мрія прийшла. Похід повітряної кулі був чарівним, а потім досліджувати печери і долини під час мікс-туру був зануренням на торті. Успішно організовано весь досвід.
Комбінація повітряної кулі і екскурсія була ідеальною! Ми починали день, плаваючи над приголомшливими долинами Каппадокії, а потім ми провели решту дня, відвідавши історичні пам'ятки. Наш посібник був дуже добре, і Cappaventures керували все бездоганно.
Cappaventures дійсно nailed він з цим туром. Похід повітряної кулі був одностороннім досвідом, а мікс-тур покривається усіма необхідними місцями в Каппадокії. Це був упакований день, але кожен момент був незабутнім. Дуже рекомендую!
Найкраще рішення, яке прийнято під час поїздки до Каппадокії, було бронювало Гарячий повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний повітряний куля і змішаний тур з каппанелями! Похід на рано для катання на повітряній кулі був абсолютно гідним. У денний тур після того, як нам поглибше поглянути в історію регіону і красу.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Погляди з повітряної кулі були захоплюючими, і досліджувати Каппадокію після того, як був ідеальний спосіб завершити досвід.
10 Коментарі
Досвід, який несе в собі насолоду від чудового виду Каппадокії та тягар емоцій.
У нас найбільший парк VIP-автомобілів, повітряних куль і абсолютно нових.
Ви матимете страховку від початку до кінця туру на повітряній кулі та звичайного туру.
За понад 10 років ми обслуговуємо понад 10 000 людей по всьому світу.
Професійні, сертифіковані та досвідчені гіди та пілоти та якісне обладнання.
Використання сучасного обладнання забезпечує комфорт і впевненість пасажирів на кожному етапі туру.
Ми є ліцензованою компанією під номером 9497 Асоціації турецьких туристичних агентств.
Якщо ваш тур скасовується через погодні умови або якщо ви хочете його скасувати, ви можете повернути гроші за 24 години до туру.
Каппавени вирушали над і за її межами! Гарячий повітряний привід був родзинкою нашої поїздки, а мікс-тур подарував нам глибокий вигляд в красу і історію Каппадокії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Дуже рекомендую цей тур!