امتناع
امتناع
سوار شدن بالون هوای گرم برای هر پنی ارزش داشت! دیدگاه های طلوع خورشید و چشم انداز از این جهان خارج بود. پس از فرود، تور ترکیبی ما را به برخی از مکان های باور نکردنی در کاپادوکیا برد. خیلی خوشحالم که کاپیتالیست ها را انتخاب کردم – آنها روز را یکپارچه و سرگرم کننده ساختند.
عجب ماجراجویی ای! کاپیتالیست ها واقعا بهترین هر دو جهان را با این تور ارائه می دهند. سواری بالون فراموش نشدنی بود و بقیه روز پر از دیدگاه های باور نکردنی و سایت های تاریخی جذاب بود. راهنمای ما فوق العاده بود!
نمی توانستم یک روز بهتر بپرسم! سوار شدن بالون در طلوع خورشید به سادگی نفس گیر بود و کاپورها اطمینان حاصل کردند که همه چیز به خوبی پیش رفته است. تور مخلوط پس از آن به ما فرصتی برای کشف جواهرات پنهان در اطراف کاپادوکیا داد که من در غیر این صورت دیده بودم.
بیدار شدن برای سوار شدن بالون کاملا ارزشش را داشت! دیدگاه ها برخلاف هر چیزی بود که تا به حال دیده ام. پس از آن، تور ترکیبی به ما فرصتی برای کشف برجسته های کاپادوکیا داد. من دوست داشتم که چگونه کاپورها هر دو تجربه را در یک روز شگفت انگیز ترکیب کردند.
من همیشه می خواستم در یک بالون هوای گرم رانندگی کنم و کاپیتالیست ها این رویا را درست کردند. سواری بالون جادویی بود و پس از آن کاوش غارها و دره ها در طول تور مخلوط، کیک بود. کل تجربه فوق العاده سازمان یافته بود.
ترکیبی از سوار شدن بالون و تور کامل بود! ما روز را بر فراز دره های خیره کننده کاپرادیا آغاز کردیم و سپس بقیه روز را صرف بازدید از سایت های تاریخی کردیم. راهنمای ما بسیار آگاه بود و به طور کامل همه چیز را اداره می کرد.
کاپیتالیست ها واقعا آن را با این تور ناخن می زدند. سواری بالون یک تجربه یک بار در یک زندگی بود و تور مخلوط تمام نقاط باید در کاپادوکیا را پوشش داد. روز بسته بندی شده بود، اما هر لحظه به یاد ماندنی بود. بسیار توصیه کنید!
بهترین تصمیمی که در طول سفرم به کاپادوکیا گرفتم، رزرو دوچرخه سواری داغ و تور مخلوط با Cappaventures بود! بیدار شدن زود هنگام برای سوار شدن بالون کاملاً ارزشش را داشت – منظره های طلوع خورشید بسیار واقعی بودند. تور روز بعد نگاهی عمیق تر به تاریخ و زیبایی منطقه به ما داد.
ترکیبی از سواری بالون و تور ترکیبی شگفت انگیز بود! لذت بردن از هر دو در یک روز آسان است. دیدگاه های بالون نفس گیر بود و پس از آن کاپادوکیا بهترین راه برای تکمیل تجربه بود.
10 نظرات
تجربه ای که لذت منظره باشکوه کاپادوکیه و بار احساسات را به همراه دارد.
ما بزرگترین ناوگان وسایل نقلیه VIP، بالون های هوای گرم و همه آنها را داریم.
از ابتدا تا انتهای تور بادکنک و تور معمولی بیمه خواهید داشت.
برای بیش از 10 سال ما به بیش از 10000 نفر در سراسر جهان خدمات ارائه کرده ایم.
راهنماها و خلبانان حرفه ای، گواهی شده و با تجربه و تجهیزات با کیفیت.
استفاده از تجهیزات مدرن آسایش و اطمینان مسافران را در هر مرحله از تورها تضمین می کند.
ما شرکت دارای مجوز به شماره 9497 از اتحادیه آژانس های مسافرتی ترکیه هستیم.
اگر تور شما به دلیل شرایط آب و هوایی کنسل شد و یا اگر بخواهید آن را کنسل کنید، می توانید تا 24 ساعت قبل از تور پول خود را پس بگیرید.
کاپورها بالا و فراتر رفته اند! سوار شدن بالون هوای گرم برجسته سفر ما بود و تور ترکیبی نگاهی عمیق تر به زیبایی و تاریخ کاپرادیا به ما داد. راهنمای ما دوستانه و پر از حقایق جالب بود. این تور را به شدت توصیه کنید!