Vožnja balonom je vredeo svaki peni! Pogledi na izlazak sunca i pejzaž bili su van ovog sveta. Nakon sletanja, miks turneja nas je odveo do nekih neverovatnih mesta u Kapadokiji. Tako mi je drago što sam izabrao Cappaventures - učinili su dan besprekornim i zabavnim.
Kakva avantura! Cappaventures zaista nudi najbolje od oba sveta sa ovom turnejom. Vožnja balonom bila je nezaboravna, a ostatak dana bio je ispunjen neverovatnim pogledom i fascinantnim istorijskim znamenitostima. Naš vodič je bio fantastičan!
Nisam mogao tražiti bolji dan! Vožnja balonom u zoru je jednostavno oduzima dah, a Cappaventures se pobrinuo da sve prođe glatko. Mik turneja nakon toga nam je dala priliku da istražimo skrivene dragulje oko Kapadokije koje inače ne bih video.
Buđenje rano za vožnju balonom je potpuno vredelo! Pogledi su bili drugačiji od svega što sam ikada video. Nakon toga, miks turneja nam je dala priliku da istražimo vrhunce Kapadokije. Voleo sam kako Cappaventures kombinuje oba iskustva u jedan neverovatan dan.
Oduvek sam želeo da se vozim balonom, a Cappaventures je taj san ostvario. Vožnja balonom je bila magična, a zatim istraživanje pećina i dolina tokom miks turneje bio je šlag na torti. Čitavo iskustvo je bilo neverovatno dobro organizovano.
Kombinacija vožnje balonom i turneje je bila savršena! Počeli smo dan plutajući nad zapanjujućim dolinama Kapadokije, a onda smo ostatak dana proveli u poseti istorijskim znamenitostima. Naš vodič je bio veoma obrazovan, a Cappaventures je sve rukovao besprekorno.
Cappaventures je zaista zakucao sa ovom turnejom. Vožnja balonom je jednom u životu iskustvo, a miks turneja pokriva sve must-see mesta u Kapadokiji. Bio je to prepun dan, ali svaki trenutak je bio nezaboravan. Toplo preporučujem!
Najbolja odluka koju sam napravio tokom mog putovanja u Kapadokiju je rezervacija Hot Air Balloon Ride i Mik Tour sa Cappaventures! Rano buđenje za vožnju balonom bilo je apsolutno vredno toga - pogledi na izlazak sunca bili su nadrealni. Jednodnevna turneja nakon toga nam je dala dublji uvid u istoriju i lepotu regiona.
Mešavina vožnje balonom i turneje bila je neverovatna kombinacija! Cappaventures je tako lako uživati u oba u jednom danu. Pogledi iz balona su oduzimali dah, a istraživanje Kapadokije nakon toga bio je savršen način da se završi iskustvo.
10 Коментари
Искуство које даје набој емоција и уживање у невероватном погледу на Кападокију.
Имамо највећу мрежу флоте ВИП возила, балона на врући ваздух и сви су потпуно нови.
Бићете покривени осигурањем током обиласка балоном на врући ваздух и нормалног обиласка од почетка до краја.
За више од 10 година рада, служили смо за више од 10.000 људи из целог света.
Професионални, сертификовани и искусни водичи и пилоти и квалитетна опрема.
Употреба савремене опреме осигурава удобност и самопоуздање путника у свакој фази путовања.
Ми смо лиценцирана компанија у оквиру Удружења турских туристичких агенција број: 9497.
Ако ваша турнеја откаже због временских прилика или желите да откажете, можете да добијете свој новац назад пре турнеје до 24 сата.
Kapaventure su išle iznad i dalje! Vožnja balonom je bio vrhunac našeg putovanja, a miks turneja nam je dao dublji pogled u lepotu i istoriju Kapadokije. Naš vodič je bio prijateljski i pun zanimljivih činjenica. Toplo preporučujem ovu turneju!