desc
desc
Przejażdżka balonem była warta każdego grosza! Widok wschodu słońca i krajobrazu był poza tym światem. Po lądowaniu, wycieczka powiodła nas do niesamowitych miejsc w Cappadocia. Tak się cieszę, że wybrałem Cappaventures - zrobili dzień bez szwanku i zabawy.
Co za przygoda! Cappaventures naprawdę oferuje najlepsze z obu światów z tej trasy. Przejażdżka balonem była niezapomniana, a reszta dnia była wypełniona niesamowitymi widokami i fascynującymi miejscami historycznymi. Nasz przewodnik był fantastyczny!
Nie mógłbym prosić o lepszy dzień! Przejażdżka balonem o wschodzie słońca była po prostu zapierająca dech w piersiach, a Cappaventures zadbała, żeby wszystko poszło gładko. Mix Tour później dał nam szansę na odkrycie ukrytych kamieni wokół Cappadocia, że nie byłoby inaczej.
Obudzenie się wcześniej na przejażdżkę balonem było tego warte! Widoki były zupełnie inne niż kiedykolwiek widziałem. Potem, wycieczka po mieszance dała nam szansę na odkrycie najważniejszych atrakcji Cappadocia. Podobało mi się, jak Cappaventures połączyło oba doświadczenia w jeden niesamowity dzień.
Zawsze chciałem jeździć balonem z gorącym powietrzem, a Cappaventures spełniło ten sen. Przejażdżka balonem była magiczna, a następnie zwiedzanie jaskiń i dolin podczas trasy mix było lukier na torcie. Całe to doświadczenie było niesamowicie dobrze zorganizowane.
Połączenie jazdy balonem i wycieczki było idealne! Zaczęliśmy dzień unosząc się nad oszałamiającymi dolinami Cappadocia, a następnie spędziliśmy resztę dnia odwiedzając zabytki. Nasz przewodnik był bardzo wszechwiedzący, a Cappaventures radził sobie z wszystkim bez zarzutu.
Cappaventures naprawdę się udało z tą trasą. Przejażdżka balonem była jednym z doświadczeń w życiu, a mix tour obejmował wszystkie must-see plamy w Cappadocia. To był spakowany dzień, ale każdy moment był pamiętny. Bardzo polecam!
Najlepszą decyzją, jaką podjęłam podczas mojej podróży do Cappadocia była rezerwacja Hot Air Balloon Ride i Mix Tour z Cappaventures! Waking się wcześnie na przejażdżkę balonem było absolutnie warto - wschodu słońca widoki były surrealistyczne. Oprowadzanie po dniu dało nam głębsze spojrzenie na historię i piękno regionu.
Mieszanka jazdy balonem i wycieczki było niesamowite połączenie! Cappaventures sprawia, że tak łatwo cieszyć się zarówno w jeden dzień. Widoki z balonu były zapierające dech w piersiach, a odkrywanie Cappadocia później było idealnym sposobem, aby zakończyć doświadczenie.
10 Uwagi
Doświadczenie, które daje ładunek emocji i radości z niesamowitego widoku Kapadocji.
Posiadamy największą flotę pojazdów VIP, balonów na ogrzane powietrze i wszystkie są zupełnie nowe.
Będziesz objęty ubezpieczeniem podczas całej wycieczki balonem i normalnej wycieczki od początku do końca.
Przez ponad 10 lat pracy obsłużyliśmy ponad 10 000 osób z całego świata.
Profesjonalni, certyfikowani i doświadczeni przewodnicy i piloci oraz wysokiej jakości sprzęt.
Zastosowanie nowoczesnego sprzętu zapewnia komfort i pewność pasażerów na każdym etapie wycieczki.
Jesteśmy firmą licencjonowaną w ramach Stowarzyszenia Tureckich Biur Podróży nr: 9497.
Jeśli Twoja wycieczka zostanie odwołana z powodu pogody lub chcesz ją anulować, możesz odzyskać swoje pieniądze przed wycieczką do 24 godzin.
Cappaventures poszło wyżej i dalej! Przejażdżka balonem z gorącym powietrzem była punktem kulminacyjnym naszej podróży, a mix tour dał nam głębsze spojrzenie na piękno i historię Cappadocia. Nasz przewodnik był przyjazny i pełen interesujących faktów. Bardzo polecam tę wycieczkę!