Desc
Desc
Aceasta a fost prima dată într-un balon cu aer cald, și a fost tot ce am sperat! Viziunile au fost uimitoare, iar după plimbare, Turul Verde ne-a dat o șansă de a explora site-uri istorice Cappadocia. O experienţă minunată!
Călătoria cu balonul cu aer cald a fost ca ceva dintr-un vis, iar Turul Verde a fost modul perfect de a vedea restul Cappadociei. Ghidul a fost informat, şi întreaga zi a fost fără probleme de la început până la sfârşit.
Ce zi! De la plimbarea paşnică cu balonul în zori până la peisajele uimitoare ale Turului Verde, fiecare moment a fost incredibil. Nu voi uita niciodată oraşul subteran a fost o parte unică a turneului.
Călătoria cu balonul a fost un vis devenit realitate. Vederile erau ireale, iar Turul Verde a fost un plus fantastic. Am ajuns să vedem atât de mult din frumusețea Cappadociei într-o singură zi. Mi-a plăcut mai ales drumul prin valea Ihlara.
Aveam aşteptări mari şi turneul ăsta mi-a fost livrat! Călătoria cu balonul la răsăritul soarelui a fost frumoasă, iar Turul Verde ne-a prezentat istoria bogată a Cappadociei. Explorarea văilor şi a siturilor antice a făcut ca aceasta să fie o zi de neuitat.
Absolut uimitor! Plutind deasupra Cappadociei în balon la răsărit a fost magic, iar restul zilei a fost plin de aventură pe Green Tour. Oraşul subteran era uimitor, iar Valea Ihlara era atât de liniştită.
De la excursia cu balonul spre fascinantul oraş subteran şi Valea Ihlara, acest tur a acoperit totul. Amestecul de aventură şi istorie a fost perfect. Foarte recomandat dacă sunteți în căutarea pentru o experiență all-in-one!
Modul perfect de a explora Cappadocia! Călătoria cu balonul a fost un început liniştit al zilei, iar Turul Verde ne-a permis să vedem nişte locuri incredibile. Ghidul nostru a fost prietenos şi bine cunoscut, făcând ca întreaga zi să fie plăcută.
Ce experienţă de neuitat! Călătoria cu balonul cu aer cald a fost uluitoare, iar Turul Verde era plin de pietre ascunse. Văzând oraşul subteran şi excursii prin Valea Ihlara au fost cele mai importante din călătoria mea.
10 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Combinaţia dintre plimbarea cu balonul şi Turul Verde a fost perfectă. Călătoria cu balonul răsărit de soare a fost absolut uimitoare, iar turul după aceea ne-a permis să descoperim istoria incredibilă și frumusețea naturală.