дек
дек
Це був мій перший раз в гаряча повітряна куля, і це було все, що я сподівався на! З огляду на те, що в рамках поїздки, Зелений тур дав нам можливість відвідати історичні пам'ятки Каппадокії. Чудовий досвід!
Гарячий повітряний повітряний повітряний пробіг був схожий на щось з мрії, а Зелений тур був ідеальним способом побачити решту Каппадокії. Направляючи знання, і весь день був безшовним від початку до закінчення.
Що дня! З мирного катання на повітряній кулі на світанку до приголомшливих краєвидів Green Tour, кожен момент був неймовірним. Я ніколи не забув підземного міста — це унікальна частина туру.
Прогулянка на повітряній кулі була справжньою. Погляди були нереальними, а Зелений тур був фантастичним доповненням. Ми побачимо стільки краси Каппадокії лише за один день. Я особливо любив походу через долину Ihlara.
Я мав високі очікування, і цей тур доставлено! У рамках проекту «Каппадокія» в рамках проекту «Зелений тур». Розширюючи долини та старовинні пам'ятки, які зробили цей день, щоб пам'ятати.
Абсолютно дивний! Покриття Каппадокії на повітряній кулі на схід сонця був чарівним, а решта дня було упаковано пригодами на Зеленому турі. Підземне місто було розумом, і долина Ihlara була такою мирною.
Від східного повітряного польоту до захоплюючого підземного міста та долині Ihlara, цей тур покривається його всім. Чудова суміш пригод і історії. Якщо ви шукаєте весь досвід роботи!
Ідеальний спосіб вивчити Каппадокію! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Наш гід був дружнім і зрозумілим, що весь день приємним.
Який незабутній досвід Гарячий повітряний привід був захоплюючим, і Зелений тур був повний заховані дорогоцінні камені. Побачивши місто підземелля та походу через долину Ільра.
10 Коментарі
Досвід, який несе в собі насолоду від чудового виду Каппадокії та тягар емоцій.
У нас найбільший парк VIP-автомобілів, повітряних куль і абсолютно нових.
Ви матимете страховку від початку до кінця туру на повітряній кулі та звичайного туру.
За понад 10 років ми обслуговуємо понад 10 000 людей по всьому світу.
Професійні, сертифіковані та досвідчені гіди та пілоти та якісне обладнання.
Використання сучасного обладнання забезпечує комфорт і впевненість пасажирів на кожному етапі туру.
Ми є ліцензованою компанією під номером 9497 Асоціації турецьких туристичних агентств.
Якщо ваш тур скасовується через погодні умови або якщо ви хочете його скасувати, ви можете повернути гроші за 24 години до туру.
Чудова комбінація повітряної кулі та Green Tour. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.