امتناع
امتناع
این اولین بار من در یک بالون هوای گرم بود و همه چیز من امیدوار بودم! این دیدگاه ها نفس گیر بود و پس از سوار شدن، تور سبز به ما فرصتی برای کشف سایت های تاریخی کاپرادیا داد. یک تجربه شگفت انگیز!
سوار شدن بالون هوای گرم مانند چیزی از خواب بود و تور سبز بهترین راه برای دیدن بقیه کاپادوکیا بود. این راهنما آگاه بود و تمام روز از ابتدا تا انتها یکپارچه بود.
چه روزی! از سوار شدن بالون صلح آمیز در سپیده دم تا مناظر خیره کننده تور سبز، هر لحظه باورنکردنی بود. من هرگز شهر زیرزمینی را فراموش نخواهم کرد – این بخش منحصر به فرد تور بود.
دوچرخه سواری یک رویای واقعی بود. این دیدگاه ها غیر واقعی بودند و تور سبز نیز فوق العاده بود. ما باید در یک روز زیبایی کاپادوکیا را ببینیم. من به ویژه عاشق پیاده روی از طریق دره ایلارا بودم.
انتظارات بالا داشتم و این تور تحویل داده شد! سواری بالون در طلوع خورشید زیبا بود و تور سبز ما را به تاریخ غنی کاپادوکیا معرفی کرد. بررسی دره ها و سایت های باستانی این روز را به یاد می آورد.
کاملا شگفت انگیز! شناور بیش از کاپرادیا در بالون در طلوع خورشید جادویی بود و بقیه روز با ماجراجویی در تور سبز بسته شده بود. شهر زیرزمینی در ذهن بود و دره ایلارا بسیار صلح آمیز بود.
از بالون طلوع خورشید به شهر زیرزمینی جذاب و دره ایلارا، این تور همه آن را پوشش داد. ترکیب ماجراجویی و تاریخ کامل بود. بسیار توصیه می شود اگر شما به دنبال یک تجربه همه جانبه هستید!
بهترین راه برای کشف کاپادوکیا! سوار شدن بالون یک شروع صلح آمیز به روز بود و تور سبز به ما اجازه داد تا برخی از مکان های باور نکردنی را ببینیم. راهنمای ما دوستانه و آگاهانه بود و تمام روز لذت بخش بود.
چه تجربه ای فراموش نشدنی! سوار شدن بالون هوای گرم نفس گیر بود و تور سبز پر از سنگهای پنهان بود. دیدن شهر زیرزمینی و پیاده روی از طریق دره ایلارا برجسته سفر من بود.
10 نظرات
تجربه ای که لذت منظره باشکوه کاپادوکیه و بار احساسات را به همراه دارد.
ما بزرگترین ناوگان وسایل نقلیه VIP، بالون های هوای گرم و همه آنها را داریم.
از ابتدا تا انتهای تور بادکنک و تور معمولی بیمه خواهید داشت.
برای بیش از 10 سال ما به بیش از 10000 نفر در سراسر جهان خدمات ارائه کرده ایم.
راهنماها و خلبانان حرفه ای، گواهی شده و با تجربه و تجهیزات با کیفیت.
استفاده از تجهیزات مدرن آسایش و اطمینان مسافران را در هر مرحله از تورها تضمین می کند.
ما شرکت دارای مجوز به شماره 9497 از اتحادیه آژانس های مسافرتی ترکیه هستیم.
اگر تور شما به دلیل شرایط آب و هوایی کنسل شد و یا اگر بخواهید آن را کنسل کنید، می توانید تا 24 ساعت قبل از تور پول خود را پس بگیرید.
ترکیبی از سواری بالون و تور سبز کامل بود. سواری بالون طلوع خورشید کاملا خیره کننده بود و تور پس از آن به ما اجازه داد تا تاریخ باور نکردنی کاپرادیا و زیبایی طبیعی را کشف کنیم.