Ovo je bio moj prvi put u balonu, i to je bilo sve čemu sam se nadao! Pogledi su oduzimali dah, a nakon vožnje, Zelena turneja nam je pružila priliku da istražimo istorijske znamenitosti Kapadokije. Divno iskustvo!
Vožnja balonom je bila kao nešto iz sna, a Zelena turneja je bila savršen način da se vidi ostatak Kapadokije. Vodič je bio obrazovan, a ceo dan je bio besprekoran od početka do kraja.
Kakav dan! Od mirne vožnje balonom u zoru do zapanjujućih pejzaža Green Tour-a, svaki trenutak je bio neverovatan. Nikada neću zaboraviti podzemni grad - to je bio tako jedinstven deo turneje.
Vožnja balonom bila je ostvarenje sna. Pogledi su bili nestvarni, a Zelena turneja je bila fantastičan dodatak. Moramo da vidimo toliko lepote Kapadokije u samo jednom danu. Posebno sam voleo pešačenje kroz dolinu Ihlara.
Imao sam velika očekivanja, i ova turneja isporučena! Vožnja balonom pri izlasku sunca bila je prelepa, a Zelena turneja nas je upoznala sa bogatom istorijom Kapadokije. Istraživanje doline i drevnih lokaliteta učinilo je ovo dan za pamćenje.
Apsolutno neverovatno! Lebdeći iznad Kapadokije u balonu pri izlasku sunca bilo je magično, a ostatak dana bio je prepun avanture na Zelenoj turneji. Podzemni grad je bio zapanjujući, a dolina Ihlara je bila tako mirna.
Od vožnje balonom pri izlasku sunca do fascinantnog podzemnog grada i doline Ihlara, ova turneja je sve pokrila. Mešavina avanture i istorije bila je savršena. Preporučuje se ako tražite sve-u-jednom iskustvu!
Savršen način da istražite Kapadokiju! Vožnja balonom bila je miran početak dana, a Zelena turneja nam je omogućila da vidimo neka neverovatna mesta. Naš vodič je bio prijateljski i obrazovan, čineći ceo dan prijatnim.
Kakvo nezaboravno iskustvo! Vožnja balonom je oduzima dah, a Zelena turneja je bila puna skrivenih dragulja. Gledanje podzemnog grada i planinarenje kroz dolinu Ihlara bili su vrhunci mog putovanja.
10 Коментари
Искуство које даје набој емоција и уживање у невероватном погледу на Кападокију.
Имамо највећу мрежу флоте ВИП возила, балона на врући ваздух и сви су потпуно нови.
Бићете покривени осигурањем током обиласка балоном на врући ваздух и нормалног обиласка од почетка до краја.
За више од 10 година рада, служили смо за више од 10.000 људи из целог света.
Професионални, сертификовани и искусни водичи и пилоти и квалитетна опрема.
Употреба савремене опреме осигурава удобност и самопоуздање путника у свакој фази путовања.
Ми смо лиценцирана компанија у оквиру Удружења турских туристичких агенција број: 9497.
Ако ваша турнеја откаже због временских прилика или желите да откажете, можете да добијете свој новац назад пре турнеје до 24 сата.
Kombinacija vožnje balonom i Green Tour bila je savršena. Vožnja balonom pri izlasku sunca bila je apsolutno zapanjujuća, a turneja nakon toga nam je omogućila da otkrijemo neverovatnu istoriju i prirodne lepote Kapadokije.