desc
desc
To był mój pierwszy raz w balonie na gorące powietrze, i to było wszystko, na co liczyłem! Widok był zapierający dech w piersiach, a po podróży Green Tour dał nam szansę na zwiedzanie zabytków Cappadocia. Wspaniałe doświadczenie!
Przejażdżka balonem z gorącym powietrzem była jak coś ze snu, a Green Tour był idealnym sposobem, aby zobaczyć resztę Cappadocia. Przewodnik był wszechwiedzący, a cały dzień był bezproblemowy od początku do końca.
Co za dzień! Od spokojnej jazdy balonem o świcie do oszałamiających krajobrazów Green Tour, każda chwila była niesamowita. Nigdy nie zapomnę podziemnego miasta - to była wyjątkowa część trasy.
Przejażdżka balonem była spełnieniem marzeń. Widok był nierealny, a Green Tour był fantastycznym dodatkiem. Musimy zobaczyć piękno Cappadocii w jeden dzień. Szczególnie podobała mi się wycieczka przez Dolinę Ihlara.
Miałem wysokie oczekiwania, a ta wycieczka została dostarczona! Przejażdżka balonem o wschodzie słońca była piękna, a Green Tour wprowadził nas w bogatą historię Cappadocia. Odkrywanie dolin i starożytnych miejsc sprawiło, że ten dzień zapamiętał.
Absolutnie niesamowite! Pływanie nad Cappadocia w balonie o wschodzie słońca było magiczne, a reszta dnia była pełna przygód w Green Tour. Podziemny miasto jestem-dmucham, a Ihlara dolina jestem tak spokojny.
Od wschodu słońca balon jazdy do fascynującego podziemnego miasta i Ihlara Valley, ta wycieczka obejmuje wszystko. Mieszanka przygody i historii była idealna. Bardzo polecane, jeśli szukasz all-in- one doświadczenie!
Idealny sposób na zwiedzanie Cappadocia! Przejażdżka balonem była spokojnym początkiem dnia, a Green Tour pozwoliło nam zobaczyć niesamowite miejsca. Nasz przewodnik był przyjazny i wszechwiedzący, co uprzyjemniło cały dzień.
Co za niezapomniane doświadczenie! Przejażdżka balonem była zapierająca dech w piersiach, a Green Tour była pełna ukrytych kamieni. Widok podziemnego miasta i wędrówki przez Dolinę Ihlara były najważniejsze z mojej podróży.
10 Uwagi
Doświadczenie, które daje ładunek emocji i radości z niesamowitego widoku Kapadocji.
Posiadamy największą flotę pojazdów VIP, balonów na ogrzane powietrze i wszystkie są zupełnie nowe.
Będziesz objęty ubezpieczeniem podczas całej wycieczki balonem i normalnej wycieczki od początku do końca.
Przez ponad 10 lat pracy obsłużyliśmy ponad 10 000 osób z całego świata.
Profesjonalni, certyfikowani i doświadczeni przewodnicy i piloci oraz wysokiej jakości sprzęt.
Zastosowanie nowoczesnego sprzętu zapewnia komfort i pewność pasażerów na każdym etapie wycieczki.
Jesteśmy firmą licencjonowaną w ramach Stowarzyszenia Tureckich Biur Podróży nr: 9497.
Jeśli Twoja wycieczka zostanie odwołana z powodu pogody lub chcesz ją anulować, możesz odzyskać swoje pieniądze przed wycieczką do 24 godzin.
Połączenie jazdy balonem i Green Tour było idealne. Przejażdżka balonem była absolutnie oszałamiająca, a potem wycieczka pozwoliła nam odkryć niesamowitą historię Cappadocia i naturalne piękno.