Desc
Desc
Ce tur uimitor! Ghidul din Cappaventures a făcut ca istoria să prindă viaţă la Derinkuyu, iar plimbarea din Valea Ihlara a fost doar uluitoare. Întreaga zi a fost bine organizată şi am apreciat atingerea personală a ghidului nostru.
Am fost uimit de varietatea peisajelor din Green Tour. Orasul subteran era ca pas cu pas intr-o alta perioada, iar drumul prin Valea Ihlara era pasnic si pitoresc. Aş recomanda acest tur oricui vizitează Cappadocia.
Cappaventures într-adevăr știe cum să organizeze o experiență incredibilă! Turul Verde era plin de privelişti uimitoare. Mănăstirea Selime era preferata mea. Ziua a fost un amestec mare de istorie, natură şi relaxare.
Acest tur a fost un amestec perfect de aventură și istorie. De la explorarea oraşului Derinkuyu până la mersul pe jos prin minunata Vale Ihlara, am văzut atât de multe într-o singură zi. Ghidul nostru l-a făcut şi mai bun cu explicaţiile lui detaliate.
Partea mea preferată a Turului Verde a fost cu siguranţă Mănăstirea Selime! Este un loc care se simte direct dintr-o altă lume. Orașul subteran și excursie pe jos au fost, de asemenea, uimitoare. Cappaventures a oferit servicii excelente, iar ghidul nostru a fost foarte distractiv și de cunoștințe.
Verdele Turul ne-a arătat părţi din Cappadocia la care nu ne aşteptam. Derinkuyu a fost o oprire incredibilă, iar excursia în Valea Ihlara a fost atât de înviorătoare după toată istoria. Ghidul nostru a împărtăşit atât de multe poveşti fascinante şi a fost plin de energie toată ziua.
Cappaventures a făcut o treabă fantastică cu Green Tour! Mersul pe jos prin Valea Ihlara a fost un punct culminant pentru mine. Oraşul subteran a fost ceva ce nu am mai experimentat până acum. Recomand acest tur!
Am avut o zi de neuitat în Green Tour! Vederea oraşului subteran Derinkuyu a fost uimitoare, iar peisajul de la Mănăstirea Selime a fost uimitor. Ghidul nostru a fost pasionat de împărtășirea istoriei, și Cappaventures a făcut întreaga experiență fără probleme.
Verdele Turul a fost un mod atât de frumos de a explora minunile naturale ale Cappadociei! Oraşul subteran a fost fascinant, şi mi-a plăcut plimbarea paşnică prin valea Ihlara. Cappaventures s-a asigurat că totul este perfect planificat.
10 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Turul Verde era tot ce speram şi mai mult! De la complexul oraş subteran până la peisajul frumos al Văii Ihlara, am avut o zi plină de aventuri. Ghidul nostru a fost angajarea și a făcut ziua să se simtă special. Cappaventures chiar a avut grijă de noi!