десв
десв
Каква невероятна обиколка! Водачът от Капавентурата направи историята жива в Деринкую, а екскурзията в долината Илара беше просто изумителна. Целият ден беше добре организиран и оценявам личното докосване на нашия водач.
Бях поразен от разнообразието пейзажи на Green Tour. Подземният град беше като да стъпиш в друго време, и пътуването през долината Илара беше спокойно и живописно. Препоръчвам това турне на всеки, който посети Кападокия.
Cappaventures наистина знае как да организира невероятно преживяване! Зеленият тур беше пълен с невероятни гледки. Денят беше голяма смесица от история, природа и релаксация.
Това турне беше перфектна смесица от приключения и история. От проучване на Деринкуюс подземен град до пътуване през прекрасната долина Илара, видяхме толкова много само за един ден. Нашият водач го направи още по-добре с неговите подробни обяснения.
Любимата ми част от Green Tour определено беше манастирът Selime! Това е място, което се чувства направо от друг свят. Подземният град и екскурзията също бяха невероятни. Cappaventures предоставят отлично обслужване, и нашият водач е наистина забавно и знаещ.
Зеленото Турнето ни показа части от Кападокия, които не очаквахме. Деринкую беше невероятна спирка, а екскурзията в долината Илара беше толкова освежаваща след цялата история. Нашият водач сподели толкова много интересни истории и беше пълен с енергия през целия ден.
Cappaventures свърши фантастична работа с Green Tour! Разходката през долината Илара беше връхна точка за мен - природата и спокойствието бяха несравними. Подземният град беше нещо, което никога преди не съм преживявал. Силно препоръчвам това турне!
Имах незабравим ден на Зелената обиколка! Да видиш Деринкую подземен град беше поразително и пейзажът в манастира "Селам" беше зашеметяващ. Нашият водач беше страстен към споделянето на историята, а Cappaventures направи целия опит безпроблемно.
Зеленото Турнето беше толкова красив начин за опознаване на природните чудеса на Кападокия! Подземният град беше очарователен и ми хареса спокойното пътуване през долината Илара. Капавенчърите се погрижиха всичко да е перфектно планирано.
10 Коментари
Изживяване, което дава заряд от емоции и наслада от невероятна гледка към Кападокия.
Разполагаме с най-голямата мрежа от автопаркове от VIP превозни средства, балони с горещ въздух и всички чисто нови.
Вие ще бъдете застраховани през цялата обиколка с балон с горещ въздух и нормалната обиколка от началото до края.
За 10+ години работа ние обслужваме повече от 10 000 души от цял свят.
Професионални, сертифицирани и опитни водачи и пилоти и качествено оборудване.
Използването на модерно оборудване гарантира комфорта и увереността на пътниците на всеки етап от обиколката.
Ние сме лицензирана компания съгласно Асоциацията на турските туристически агенции №: 9497.
Ако вашето турне се отмени поради метеорологични условия или искате да го отмените, можете да получите парите си обратно преди турнето до 24 часа.
Зелената обиколка беше всичко, на което се надявах! От сложния подземен град до красивия пейзаж на долината Илара имахме цял ден приключения. Нашият водач беше ангажиращ и направи деня специален. Cappaventures наистина се грижи за нас!