дек
дек
Який дивовижний тур! Довідник від Cappaventures з історії приїжджає на Дерінкую, а похід в долину Ihlara був просто захоплюючим. Весь день був організований, і я оцінив персональний дотик нашого керівництва.
Я був відданий різноманітними пейзажами на Green Tour. Підземний місто був схожий на крок у інший час, а похід через долину Ihlara був мирним і мальовничим. Я рекомендую цей тур для всіх, хто відвідує Каппадокію.
Cappaventures дійсно знає, як організувати неймовірний досвід! Зелений тур був упакований з дивовижними пам'ятками — Свято-Селемського монастиря. У день був великий мікс історії, природи та релаксації.
Цей тур був ідеальним поєднанням пригод та історії. З вивчення підземного міста Дерінкую до походу через шикарну долину Ільра ми побачили так багато всього за один день. Наш посібник зробив ще краще з докладними поясненнями.
Шановні друзі! Це місце, яке відчує прямо з іншого світу. У підземному місті та поході також були дивовижні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Зелений Ми ніколи не очікуємо. Деринкую була неймовірна зупинка, а похід в долину Ihlara був настільки оновлений після всієї історії. Наш гід поділився багатьма захоплюючими історіями і був повним енергоспоживанням.
Cappaventures зробив фантастичну роботу з Green Tour! Прогулянка по долині Ihlara була родзинкою для мене - природа і спокій були незрівняні. Підземне місто було те, що я ніколи не відчував. Дуже рекомендую цей тур!
Я був незабутній день на Зеленому турі! Побачивши місто Дерінкую, був уособливим, а пейзажі в Селемеському монастирі був приголомшливим. Наш посібник був пристрасний до поширення історії, а Каппавенти зробили весь досвід безшовних.
Зелений Тур був таким прекрасним способом вивчення природних чудес Каппадокії! Підземне місто було захоплюючим, і я любив мирний похід через долину Ihlara. Cappaventures зробило, що все було ідеально заплановано.
10 Коментарі
Досвід, який несе в собі насолоду від чудового виду Каппадокії та тягар емоцій.
У нас найбільший парк VIP-автомобілів, повітряних куль і абсолютно нових.
Ви матимете страховку від початку до кінця туру на повітряній кулі та звичайного туру.
За понад 10 років ми обслуговуємо понад 10 000 людей по всьому світу.
Професійні, сертифіковані та досвідчені гіди та пілоти та якісне обладнання.
Використання сучасного обладнання забезпечує комфорт і впевненість пасажирів на кожному етапі туру.
Ми є ліцензованою компанією під номером 9497 Асоціації турецьких туристичних агентств.
Якщо ваш тур скасовується через погодні умови або якщо ви хочете його скасувати, ви можете повернути гроші за 24 години до туру.
Зелений тур був все, що я сподівався і більше! У мальовничому краєвиді долини Ihlara, ми провели повний день пригод. Наш гід був захоплюючим і зробив день особливим. Ми дуже любимо!