امتناع
امتناع
یک تور شگفت انگیز! راهنمای کاپیتالیست ها تاریخ را در در درینکویو زنده کرد و پیاده روی در در دره ایلارا فقط نفس گیر بود. تمام روز به خوبی سازماندهی شده بود و من از لمس شخصی راهنمای ما قدردانی می کنم.
من با انواع مناظر در تور سبز منفجر شدم. شهر زیرزمینی مانند قدم زدن به زمان دیگری بود و پیاده روی از طریق دره ایلارا آرام و دیدنی بود. من این تور را به هر کسی که از کاپادوکیا دیدن می کند توصیه می کنم.
نقص ها واقعا می دانند که چگونه یک تجربه باور نکردنی را سازماندهی کنند! تور سبز با مناظر شگفت انگیز بسته بندی شده بود - مونستری Selime مورد علاقه شخصی من بود. روز ترکیبی عالی از تاریخ، طبیعت و آرامش بود.
این تور یک ترکیب کامل از ماجراجویی و تاریخ بود. از کاوش در شهر زیرزمینی درینکویو برای پیاده روی از طریق دره زرق و برق دار ایلارا، ما در یک روز بسیار دیدیم. راهنمای ما آن را حتی با توضیحات دقیق خود بهتر کرد.
بخش مورد علاقه من از تور سبز قطعا صومعه سلی بود! این جایی است که به طور مستقیم از دنیای دیگر احساس می کند. شهر زیرزمینی و پیاده روی نیز شگفت انگیز بود. به طور کامل به ما خدمات عالی ارائه داد و راهنمای ما واقعا سرگرم کننده و آگاه بود.
سبز تور بخشی از کاپرادیا را به ما نشان داد که هرگز انتظار نداشتیم. درینکویو یک توقف باور نکردنی بود و پیاده روی در دره ایلارا پس از تمام تاریخ بسیار تازه بود. راهنمای ما بسیاری از داستان های جذاب را به اشتراک گذاشت و تمام روز پر از انرژی بود.
کاپیتالیست ها کار فوق العاده ای با تور سبز انجام دادند! پیاده روی از طریق دره ایلارا برای من برجسته بود - طبیعت و آرامش بی نظیر بودند. شهر زیرزمینی چیزی بود که قبلا تجربه نکرده بودم. این تور را به شدت توصیه کنید!
یک روز فراموش نشدنی در تور سبز داشتم! دیدن شهر زیرزمینی درینکویو، ذهنی بود و مناظر در صومعه سلی خیره کننده بود. راهنمای ما در مورد به اشتراک گذاری تاریخ پرشور بود و کاپیتالیست ها کل تجربه را یکپارچه کردند.
سبز تور یک راه زیبا برای کشف شگفتی های طبیعی کاپادوکیا بود! شهر زیرزمینی جذاب بود و من عاشق پیاده روی صلح آمیز از طریق دره ایلارا بودم. کاپیتالیست ها اطمینان حاصل کردند که همه چیز کاملا برنامه ریزی شده است.
10 نظرات
تجربه ای که لذت منظره باشکوه کاپادوکیه و بار احساسات را به همراه دارد.
ما بزرگترین ناوگان وسایل نقلیه VIP، بالون های هوای گرم و همه آنها را داریم.
از ابتدا تا انتهای تور بادکنک و تور معمولی بیمه خواهید داشت.
برای بیش از 10 سال ما به بیش از 10000 نفر در سراسر جهان خدمات ارائه کرده ایم.
راهنماها و خلبانان حرفه ای، گواهی شده و با تجربه و تجهیزات با کیفیت.
استفاده از تجهیزات مدرن آسایش و اطمینان مسافران را در هر مرحله از تورها تضمین می کند.
ما شرکت دارای مجوز به شماره 9497 از اتحادیه آژانس های مسافرتی ترکیه هستیم.
اگر تور شما به دلیل شرایط آب و هوایی کنسل شد و یا اگر بخواهید آن را کنسل کنید، می توانید تا 24 ساعت قبل از تور پول خود را پس بگیرید.
تور سبز همه چیز بود که امیدوار بودم و بیشتر! از شهر زیرزمینی پیچیده گرفته تا منظره زیبا از دره ایلارا، ما یک روز کامل از ماجراجویی داشتیم. راهنمای ما جذاب بود و باعث شد روز احساس خاصی داشته باشد. کاپیتال ها واقعا از ما مراقبت می کردند!