Kakva neverovatna turneja! Vodič iz Cappaventures je istoriju oživio u Derinkuiu, a pešačenje u dolini Ihlara bilo je jednostavno zapanjujuće. Ceo dan je bio dobro organizovan i cenio sam lični dodir našeg vodiča.
Bio sam oduševljen raznovrsnošću pejzaža na Zelenoj turneji. Podzemni grad je bio kao ulazak u neko drugo vreme, a pešačenje kroz dolinu Ihlara bilo je mirno i slikovito. Preporučio bih ovu turneju svima koji posećuju Kapadokiju.
Cappaventures zaista zna kako da organizuje neverovatno iskustvo! Zelena turneja bila je prepuna neverovatnih znamenitosti - manastir Selime bio je moj lični favorit. Dan je bio sjajna mešavina istorije, prirode i opuštanja.
Ova turneja je bila savršena mešavina avanture i istorije. Od istraživanja podzemnog grada Derinkuiu do trekinga kroz prekrasnu dolinu Ihlara, videli smo toliko toga u samo jednom danu. Naš vodič je to učinio još boljim sa svojim detaljnim objašnjenjima.
Moj omiljeni deo Zelene turneje je definitivno manastir Selime! To je mesto koje se oseća kao da je iz drugog sveta. Podzemni grad i pešačenje su takođe bili neverovatni. Cappaventures je pružio odličnu uslugu, a naš vodič je bio zaista zabavan i obrazovan.
Zelena turneja nam je pokazala delove Kapadokije koje nikada nismo očekivali. Derinkuiu je bio neverovatna stanica, a pešačenje u dolini Ihlara bilo je tako osvežavajuće nakon sve istorije. Naš vodič je podelio toliko fascinantnih priča i bio je pun energije ceo dan.
Cappaventures je uradio fantastičan posao sa Green Tour! Šetnja dolinom Ihlara bila je vrhunac za mene - priroda i mir su bili bez premca. Podzemni grad je nešto što nikada ranije nisam iskusio. Toplo preporučujem ovu turneju!
Imao sam nezaboravan dan na Green Tour! Gledanje podzemnog grada Derinkuiu bilo je zapanjujuće, a pejzaž u manastiru Selime bio je zapanjujući. Naš vodič je bio strastven u deljenju istorije, a Cappaventures je ceo doživljaj učinio besprekornim.
Zelena turneja je bio tako lep način da istražite prirodna čuda Kapadokije! Podzemni grad je bio fascinantan i voleo sam mirno planinarenje kroz dolinu Ihlara. Kapaventura se pobrinula da sve bude savršeno isplanirano.
10 Коментари
Искуство које даје набој емоција и уживање у невероватном погледу на Кападокију.
Имамо највећу мрежу флоте ВИП возила, балона на врући ваздух и сви су потпуно нови.
Бићете покривени осигурањем током обиласка балоном на врући ваздух и нормалног обиласка од почетка до краја.
За више од 10 година рада, служили смо за више од 10.000 људи из целог света.
Професионални, сертификовани и искусни водичи и пилоти и квалитетна опрема.
Употреба савремене опреме осигурава удобност и самопоуздање путника у свакој фази путовања.
Ми смо лиценцирана компанија у оквиру Удружења турских туристичких агенција број: 9497.
Ако ваша турнеја откаже због временских прилика или желите да откажете, можете да добијете свој новац назад пре турнеје до 24 сата.
Zelena turneja je bila sve čemu sam se nadao i više! Od zamršenog podzemnog grada do prelepog pejzaža doline Ihlara, imali smo ceo dan avantura. Naš vodič je bio zanimljiv i učinio da se dan oseća posebnim. Cappaventures se zaista pobrinuo za nas!