desc
desc
Co za wspaniała wycieczka! Przewodnik z Cappaventures ożywił historię w Derinkuyu, a wędrówka w Dolinie Ihlara była zapierająca dech w piersiach. Cały dzień był dobrze zorganizowany, i doceniam osobisty dotyk naszego przewodnika.
Byłem zdmuchany przez różne krajobrazy w Green Tour. Podziemie było jak wejście w inny czas, a wędrówka przez Dolinę Ihlara była spokojna i malownicza. Polecam tę wycieczkę każdemu, kto odwiedzi Cappadocia.
Cappaventures naprawdę wie, jak zorganizować niesamowite doświadczenie! Green Tour był pełen wspaniałych zabytków - Klasztor Selime był moim ulubionym. Dzień był wielkim połączeniem historii, natury i relaksu.
Ta wycieczka była idealnym połączeniem przygody i historii. Od odkrywania podziemnego miasta Derinkuyu do wędrówki przez wspaniałą Dolinę Ihlara, widzieliśmy tak wiele w jeden dzień. Nasz przewodnik sprawił, że było jeszcze lepiej ze szczegółowymi wyjaśnieniami.
Moją ulubioną częścią Green Tour był zdecydowanie Klasztor Selime! To miejsce, które czuje się jak z innego świata. Podziemny miasto i wędrówka były również niesamowite. Cappaventures zapewniło doskonałą obsługę, a nasz przewodnik był naprawdę zabawny i wszechwiedzący.
Zielony Wycieczka pokazała nam części Cappadocji, których się nie spodziewaliśmy. Derinkuyu było niesamowitym przystankiem, a wędrówka w Dolinie Ihlara była tak odświeżająca po całej historii. Nasz przewodnik dzielił tyle fascynujących historii i był pełen energii przez cały dzień.
Cappaventures wykonał fantastyczną robotę w Green Tour! Przechodzenie przez Dolinę Ihlara było dla mnie wyróżnieniem - natura i spokój były nieporównywalne. Nigdy wcześniej nie doświadczyłem podziemnego miasta. Bardzo polecam tę wycieczkę!
Miałem niezapomniany dzień w Green Tour! Widząc Derinkuyu podziemne miasto było umysłowo dmuchające, a sceneria w klasztorze Selime była oszałamiająca. Nasz przewodnik pasjonował się dzieleniem się historią, a Cappaventures uczynił całe to doświadczenie bezproblemowym.
Zielony Wycieczka była tak pięknym sposobem na odkrycie naturalnych cudów Cappadocia! Podziemie było fascynujące, a ja kochałam spokojną wędrówkę przez dolinę Ihlara. Cappaventures upewniła się, że wszystko jest idealnie zaplanowane.
10 Uwagi
Doświadczenie, które daje ładunek emocji i radości z niesamowitego widoku Kapadocji.
Posiadamy największą flotę pojazdów VIP, balonów na ogrzane powietrze i wszystkie są zupełnie nowe.
Będziesz objęty ubezpieczeniem podczas całej wycieczki balonem i normalnej wycieczki od początku do końca.
Przez ponad 10 lat pracy obsłużyliśmy ponad 10 000 osób z całego świata.
Profesjonalni, certyfikowani i doświadczeni przewodnicy i piloci oraz wysokiej jakości sprzęt.
Zastosowanie nowoczesnego sprzętu zapewnia komfort i pewność pasażerów na każdym etapie wycieczki.
Jesteśmy firmą licencjonowaną w ramach Stowarzyszenia Tureckich Biur Podróży nr: 9497.
Jeśli Twoja wycieczka zostanie odwołana z powodu pogody lub chcesz ją anulować, możesz odzyskać swoje pieniądze przed wycieczką do 24 godzin.
Green Tour było wszystkim, na co liczyłem i więcej! Od skomplikowanego podziemnego miasta do pięknego krajobrazu Doliny Ihlara, mieliśmy cały dzień przygód. Nasz przewodnik angażował się i sprawił, że dzień stał się wyjątkowy. Cappaventures naprawdę o nas dbała!