Desc
Desc
Acesta a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în Cappadocia. Începutul de dimineaţă a meritat pentru privelişte! Călătoria a fost bună, şi chiar dacă eram la clasa economică, coşul era spaţios, şi aveam cu toţii o privelişte minunată. Recomand foarte mult această experiență!
Nu pot nici măcar să încep să descriu cât de magică a fost această experienţă. Privind răsăritul soarelui deasupra Cappadociei dintr-un balon cu aer cald a fost ca ceva dintr-un vis. Cursul cu clasa economică a fost fantastic, iar Cappaventures a făcut totul atât de uşor. Aceasta este o amintire pe care o voi preţui pentru totdeauna.
Călătoria noastră cu balonul de răsărit cu Cappaventures a fost de neuitat. Chiar dacă am rezervat clasa economică, s-a simţit ca o experienţă premium. Echipa a fost prietenoasă, profesionistă şi s-a asigurat că totul a mers bine. Viziunile au fost doar uluitoare. Un mod perfect de a vedea Cappadocia!
Întotdeauna am vrut să fac o plimbare cu balonul cu aer cald, iar acest lucru a fost dincolo de așteptările mele. Viziunile Love Valley au fost uimitoare, iar personalul ne-a făcut să ne simţim în siguranţă şi confortabil. Chiar şi în clasa economică, nu ne simţeam înghesuiţi deloc. Cu siguranţă trebuie să facem asta în Cappadocia!
Perfect de la început până la sfârşit! Am fost ridicaţi de la hotelul nostru, oferiţi cu un mic dejun, şi duceţi la locul balonului. Zborul a fost incredibila clasa . Acesta este accesibil, dar veți obține încă întreaga experiență balon cu aer cald. Mă bucur că am rezervat asta prin Cappaventures!
O experienţă fantastică de la început până la sfârşit! Cappaventures a avut grijă de fiecare detaliu. Am fost ridicați la timp, și chiar dacă am rezervat clasa de economie, încă simțit ca o plimbare premium. Vederile au fost absolut uimitoare, și am avut chiar un mic dejun înainte de decolare. Foarte recomandat!
Ce dimineaţă incredibilă! Am fost un pic îngrijorat despre rezervarea o plimbare clasa economie, dar sincer, a fost uimitor. Vederile Cappadociei la răsăritul soarelui sunt ca nimic din ce am mai văzut până acum. Echipa era foarte profesionistă, iar întreaga experienţă se simţea în siguranţă şi confortabilă.
Absolut uimitor! Cappadocia este deja un loc magic, dar văzând-o dintr-un balon cu aer cald duce la un alt nivel. Clasa economica a fost perfecta si suficient de spatioasa pentru a se bucura de priveliste. Am plutit deasupra Love and Rose Valley, şi întreaga călătorie a fost liniştită. Cappaventures a organizat totul perfect!
9 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Experienţă de neuitat cu Cappaventures! Călătoria cu balonul era tot ce speram. Soarele a fost uimitor, iar priveliștele din balon au fost doar uluitoare. Clasa economică a fost la prețuri accesibile, dar încă oferă o mulțime de spațiu și confort. Nu ar schimba nimic!