дек
дек
Це було легко найкраще, ми зробили в Каппадокії. Ранній ранній ранній ранній ранок варто побачити! По дорозі був плавний, і хоча ми були в економ-класі, кошик був місткий, і ми всі мали чудовий вигляд. Дуже рекомендую цей досвід!
Я не можу навіть почати описати як магічний цей досвід. Спостереження сонця над Каппадокією з спекотної повітряної кулі була як щось з мрії. Проїзд економ класу був фантастичним, і Cappaventures дійсно зробив все так легко. Це пам'ять, яку я назавжди побачила.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Незважаючи на те, що ми забронювали економ-класу, вона відчувала як преміум-класу. Команда була доброзичливою, професійною, і переконана, що все пройшло плавно. Погляди були просто захоплюючими. Ідеальний спосіб побачити Каппадокію!
Я завжди хотів, щоб зробити гарячу повітряну куля, і це було за мої очікування. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Навіть в економ-класі ми не відчували себе. Неприємно обов'язково в Каппадокії!
Ідеально від початку до кінця! Ми підібрали від нашого готелю невеликий сніданок, який завезений на повітряний майданчик. Рейс був неймовірним - клас економії відчував себе відразу. Це доступно, але ви все ще отримаєте повний гарячий повітряний повітряний повітряний повітряний куля. Я так з радістю забронювала це через Cappaventures!
Фантастичний досвід від початку до кінця! Каппавени подбають про кожну деталь. Ми підібрали час, і хоча ми забронювали економ-клас, він все ще відчувається як преміальна поїздка. Погляди були абсолютно захоплюючими, і ми навіть мали невеликий сніданок перед зльотом. Дуже рекомендую!
Який неймовірний ранок! Ми трохи турбуємося про бронювання економ-класу, але чесно, це було дивно. Погляд Каппадокії на схід сонця, як ніхто не бачив. Команда була дуже професійною, і весь досвід відчуває себе безпечним і комфортним.
Абсолютно приголомшливий! Каппадокія вже чарівне місце, але побачивши його з гарячої повітряної кулі, забирає її на інший рівень. Економ-клас був ідеальним - досить цікавим, щоб насолоджуватися видом. Ми поплавили над любов'ю і рожевою долиною, і всю прогулянку була гладкою і мирною. Cappaventures організував все бездоганно!
9 Коментарі
Досвід, який несе в собі насолоду від чудового виду Каппадокії та тягар емоцій.
У нас найбільший парк VIP-автомобілів, повітряних куль і абсолютно нових.
Ви матимете страховку від початку до кінця туру на повітряній кулі та звичайного туру.
За понад 10 років ми обслуговуємо понад 10 000 людей по всьому світу.
Професійні, сертифіковані та досвідчені гіди та пілоти та якісне обладнання.
Використання сучасного обладнання забезпечує комфорт і впевненість пасажирів на кожному етапі туру.
Ми є ліцензованою компанією під номером 9497 Асоціації турецьких туристичних агентств.
Якщо ваш тур скасовується через погодні умови або якщо ви хочете його скасувати, ви можете повернути гроші за 24 години до туру.
Незабутній досвід з Cappaventures! Прогулянка на повітряній кулі була все, що ми сподіваємося на. Схід сонця був приголомшливим, а погляди з повітряної кулі були просто захоплюючими. Економ клас був доступний, але все ж забезпечує безліч простору і комфорту. Не змінюйте речі!