Desc
Desc
Nu pot recomanda clasa de confort suficient! Am avut un grup mic, şi plimbarea a fost atât de liniştită şi frumoasă. Vederile Cappadociei din balon au fost incredibile, iar întreaga experienţă a fost perfect organizată de Cappaventures. Un must-do atunci când în Cappadocia.
Clasa de confort a fost o alegere fantastică. Grupul mai mic a făcut să se simtă mai personal, iar camera suplimentară din coș a fost mare pentru a face fotografii. Vederea răsăritului a fost incredibilă, iar echipa Cappaventures a făcut totul atât de neted şi uşor. O experienţă perfectă.
Am rezervat clasa de confort pentru camera suplimentară, și a fost cea mai bună decizie! Călătoria cu balonul a fost atât de liniştită, şi am avut destul spaţiu să facem poze şi să ne bucurăm de privelişte. Cappadocia îţi taie respiraţia din cer şi mă bucur că am ales acest turneu.
O dimineaţă uimitoare cu Cappaventures! Clasa de confort ne-a dat mai mult spaţiu să ne mişcăm şi să ne bucurăm de peisaj. Am plutit deasupra văilor şi a coşurilor de fum ale zânelor, şi toată călătoria a fost atât de netedă. Echipa a fost fantastică şi profesionistă. Nu ar fi putut cere o experiență mai bună.
O astfel de experiență pașnică și magică. Clasa de confort a meritat-o pentru camera suplimentară şi grupul mai intim. Văzând răsăritul soarelui peste Cappadocia din balon a fost una dintre cele mai frumoase atracții l-am văzut vreodată. Aceasta este o must-do!
Clasa de confort a făcut într-adevăr o diferență. Aveam mai mult spaţiu şi un grup mai mic, ceea ce ne permitea să asimilăm pe deplin priveliştea fără să ne simţim înghesuiţi. Peisajul Cappadociei din balon era ireal, iar echipa Cappaventures a făcut totul ușor și plăcut.
Totul despre această plimbare balon a fost perfect! Am fost luaţi la timp, am luat un mic dejun uşor, iar ora de confort a fost incredibilă. Coşul era spaţios, iar priveliştea Cappadociei la răsăritul soarelui era ca ceva ieşit dintr-un film. Recomand...
O plimbare cu balonul uimitor! Clasa de confort a oferit mai mult spatiu si un grup mai mic, ceea ce a facut experienta si mai speciala. Pilotul nostru a fost atât de informat şi a făcut călătoria lină şi plăcută. Recomandă cu siguranță rezervare cu Cappaventures.
Clasa de confort a meritat! De la cosul spatios la priveliste uimitoare, Cappaventures a facut din aceasta o experienta de neuitat. Răsare soarele peste Göreme a fost dincolo de uluitoare, și întreaga plimbare a fost atât de liniștită. Nu-mi pot imagina vizita Cappadociei şi să nu fac asta.
10 Comentarii
O experiență care poartă plăcerea vederii magnifice a Capadociei și povara emoțiilor.
Avem cea mai mare flotă de vehicule VIP, baloane cu aer cald și toate noi.
Vei avea asigurare de la începutul până la sfârșitul turului cu balonul și al turului obișnuit.
De peste 10 ani am deservit peste 10.000 de oameni din întreaga lume.
Ghizi și piloți profesioniști, certificați și experimentați și echipamente de calitate.
Utilizarea echipamentelor moderne asigură confortul și încrederea pasagerilor în fiecare etapă a tururilor.
Suntem compania licențiată cu numărul 9497 a Asociației agențiilor de turism din Turcia.
Dacă turul dvs. este anulat din cauza condițiilor meteorologice sau dacă doriți să îl anulați, vă puteți recupera banii cu până la 24 de ore înainte de tur.
Clasa de confort a meritat fiecare bănuţ. Mai mult spațiu, un grup mai mic, și cele mai uimitoare vederi l-am văzut vreodată. răsăritul de soare peste Göreme dintr-un balon este ceva ce nu voi uita niciodată. Dacă vizitați Cappadocia, asigurați-vă că pentru a rezerva această plimbare!