дек
дек
Я не можу рекомендувати комфорт класу достатньо! У нас була невелика група, і поїздка була настільки мирною і красивою. Вид Каппадокії з повітряної кулі були незліковними, і весь досвід був ідеально організований Cappaventures. Повинно довести, коли в Каппадокії.
Комфорт клас був фантастичним вибором. У кошику було велике значення для фотографування. Схід сонця були просто неймовірними, і команда Cappaventures зробила все так гладкою і легкою. Чудовий досвід.
Я забронюв комфортний клас для додаткового приміщення, і це було найкращим рішенням! Прогулянка повітряна куля була настільки мирною, і ми мали багато місця, щоб зробити фотографії і насолоджуватися видом. Каппадокія подихає з неба, і я так радий я обрала цей тур.
Чудовий ранок з Cappaventures! Комфорт-клас подарував нам більше номерів, щоб пересуватися і насолоджуватися пейзажами. Ми поплавили долини і казкові димони, і вся поїздка була настільки гладкою. Команда була фантастичною - доброзичливою і професійною. Чи не запрошуються на кращий досвід.
Такий спокійний і чарівний досвід. Клас комфорту був абсолютно гідним для додаткового приміщення і більш інтимної групи. Побачивши сонце над Каппадокією з повітряної кулі був одним з найкрасивіших пам'яток, які я коли-небудь дивився. Це обов'язково!
Клас комфорту дуже відрізняється. Ми мали більше простору і меншу групу, що дозволили нам повністю прийняти погляди без почуття натовпу. Каппадокія з повітряної кулі була сурреалістична, і команда Cappaventures зробила все легко і приємно.
Все про цю гру на повітряній кулі був ідеальним! Ми підібрали вчасно, мали легкий сніданок, а комфортний клас був просто неймовірним. Корзина була привітна, а погляди Каппадокії на схід сонця були як щось з фільму. Дуже рекомендую...
Дивовижна прогулянка на повітряній кулі! Клас комфорту пропонує більший номер і менша група, яка зробила досвід ще більш особливим. Наш пілот був таким знанням і зробив поїздку плавним і приємним. Нерідко рекомендуємо бронювання за допомогою Cappaventures.
Дуже задоволений! З просторого кошика до приголомшливих поглядів Cappaventures зробили це незабутні враження. Схід сонця над Göreme був захопливим, і весь їзди був таким мирним. Не уявляйте відвідування Каппадокії.
10 Коментарі
Досвід, який несе в собі насолоду від чудового виду Каппадокії та тягар емоцій.
У нас найбільший парк VIP-автомобілів, повітряних куль і абсолютно нових.
Ви матимете страховку від початку до кінця туру на повітряній кулі та звичайного туру.
За понад 10 років ми обслуговуємо понад 10 000 людей по всьому світу.
Професійні, сертифіковані та досвідчені гіди та пілоти та якісне обладнання.
Використання сучасного обладнання забезпечує комфорт і впевненість пасажирів на кожному етапі туру.
Ми є ліцензованою компанією під номером 9497 Асоціації турецьких туристичних агентств.
Якщо ваш тур скасовується через погодні умови або якщо ви хочете його скасувати, ви можете повернути гроші за 24 години до туру.
Клас комфорту був гідний кожної копійки. Більше простору, менша група, і найпривабливіші погляди я коли-небудь бачив. Схід сонця над Göreme з повітряної кулі є чим я ніколи не забув. Якщо ви відвідуєте Каппадокію, переконайтеся, що це поїздка!