امتناع
امتناع
نمی توانم کلاس راحتی را به اندازه کافی توصیه کنم! ما یک گروه کوچک داشتیم و سوار شدن بسیار آرام و زیبا بود. دیدگاه های کاپادوکیا از بالون باور نکردنی بود و کل تجربه به طور کامل توسط Cappaventures سازماندهی شد. یک کار باید در کاپادوکیا.
کلاس امن یک انتخاب فوق العاده بود. گروه کوچکتر آن را احساس شخصی تر کرد و اتاق اضافی در سبد برای گرفتن عکس عالی بود. دیدگاه های طلوع خورشید فقط باور نکردنی بود و تیم Cappaventures همه چیز را به این سادگی و آسان تبدیل کردند. یک تجربه کامل.
کلاس راحتی را برای اتاق اضافی رزرو کردم و بهترین تصمیم بود! سوار شدن بالون بسیار صلح آمیز بود و ما فضای زیادی برای گرفتن عکس و لذت بردن از دیدگاه ها داشتیم. کاپادوکیا از آسمان نفس می کشد و من خیلی خوشحالم که این تور را انتخاب کردم.
یک صبح خیره کننده با کاپور! کلاس راحتی به ما اتاق بیشتری برای حرکت در اطراف و لذت بردن از مناظر داد. ما بیش از دره ها و دودکش های پری شناور بودیم و کل سواری بسیار صاف بود. تیم فوق العاده – دوستانه و حرفه ای بود. نمی توان برای یک تجربه بهتر پرسید.
چنین تجربه ای صلح آمیز و جادویی کلاس راحتی کاملا برای اتاق اضافی و گروه صمیمی تر ارزش داشت. دیدن طلوع خورشید از کاپرادیا از بالون یکی از زیباترین دیدنی هایی بود که تا به حال شاهد آن بوده ام. این یک کار ضروری است!
کلاس راحتی واقعا تفاوت ایجاد کرد. ما فضا و گروه کوچکتری داشتیم که به ما اجازه می داد بدون اینکه احساس شلوغ بودن کنیم، به طور کامل در دیدگاه ها شرکت کنیم. چشم انداز کاپادوکیا از بالون سورئال بود، و تیم کاپورنس همه چیز را آسان و لذت بخش کردند.
همه چیز در مورد این بالون کامل بود! ما درست در زمان انتخاب شده بودیم، صبحانه ای روشن داشتیم و کلاس راحتی فقط باور نکردنی بود. سبد اتاق بود و دیدگاه کاپادوکیا در طلوع خورشید مانند چیزی از یک فیلم بود. بسیار توصیه ...
یک بالون شگفت انگیز! کلاس راحتی اتاق و گروه کوچکتری را ارائه داد که این تجربه را حتی خاص تر کرد. خلبان ما بسیار آگاه بود و سوار را صاف و لذت بخش کرد. قطعا رزرو را با Cappaventures توصیه کنید.
کلاس راحتی به خوبی ارزشش را داشت! از سبد بزرگ گرفته تا چشم انداز خیره کننده، کاپورها این تجربه فراموش نشدنی را ایجاد کردند. طلوع خورشید بر فراز گوام فراتر از نفس بود و کل سوار شدن آن چنان آرام بود. نمی توانم تصور کنم که از کاپادوکیا بازدید کنم و این کار را نکنم.
10 نظرات
تجربه ای که لذت منظره باشکوه کاپادوکیه و بار احساسات را به همراه دارد.
ما بزرگترین ناوگان وسایل نقلیه VIP، بالون های هوای گرم و همه آنها را داریم.
از ابتدا تا انتهای تور بادکنک و تور معمولی بیمه خواهید داشت.
برای بیش از 10 سال ما به بیش از 10000 نفر در سراسر جهان خدمات ارائه کرده ایم.
راهنماها و خلبانان حرفه ای، گواهی شده و با تجربه و تجهیزات با کیفیت.
استفاده از تجهیزات مدرن آسایش و اطمینان مسافران را در هر مرحله از تورها تضمین می کند.
ما شرکت دارای مجوز به شماره 9497 از اتحادیه آژانس های مسافرتی ترکیه هستیم.
اگر تور شما به دلیل شرایط آب و هوایی کنسل شد و یا اگر بخواهید آن را کنسل کنید، می توانید تا 24 ساعت قبل از تور پول خود را پس بگیرید.
کلاس راحتی هر پنی ارزش داشت. فضای بیشتر، گروه کوچکتر و خیره کننده ترین دیدگاه هایی که تاکنون دیده ام. طلوع خورشید از یک بالون چیزی است که هرگز فراموش نخواهم کرد. اگر به کاپادوکیا سفر می کنید، مطمئن شوید که این سواری را رزرو می کنید!