Ne mogu dovoljno preporučiti klasu udobnosti! Imali smo malu grupu, a vožnja je bila tako mirna i lepa. Pogledi na Kapadokiju iz balona su bili neverovatni, a čitavo iskustvo je savršeno organizovano od strane Kapaventure. A must-do kada je u Kapadokiji.
Klasa udobnosti bila je fantastičan izbor. Manja grupa je učinila da se oseća ličnije, a dodatni prostor u korpi bio je odličan za fotografisanje. Pogledi na izlazak sunca bili su neverovatni, a tim Cappaventures učinio je sve tako glatko i lako. Savršeno iskustvo.
Rezervisao sam klasu udobnosti za dodatnu sobu, i to je bila najbolja odluka! Vožnja balonom je bila tako mirna, a mi smo imali dovoljno prostora za slikanje i uživanje u pogledu. Kapadokija oduzima dah sa neba, i tako mi je drago što sam izabrao ovu turneju.
Zapanjujuće jutro sa Cappaventures! Klasa udobnosti nam je dala više prostora da se krećemo i uživamo u pejzažu. Plutali smo preko dolina i vilinskih dimnjaka, a cela vožnja je bila tako glatka. Tim je bio fantastičan - prijateljski i profesionalan. Nisam mogao tražiti bolje iskustvo.
Takvo mirno i magično iskustvo. Klasa udobnosti je apsolutno vredelo za dodatnu sobu i intimniju grupu. Videti izlazak sunca iznad Kapadokije iz balona bio je jedan od najlepših prizora koje sam ikada video. Ovo je obavezno!
Klasa udobnosti zaista je napravila razliku. Imali smo više prostora i manju grupu, što nam je omogućilo da u potpunosti uživamo u pogledima bez osećaja gužve. Pejzaž Kapadokije iz balona bio je nadrealan, a Kapaventurin tim je sve učinio lakim i prijatnim.
Sve u vezi sa ovom vožnjom balonom bilo je savršeno! Pokupili su nas tačno na vreme, imali lagani doručak, a klasa udobnosti je bila neverovatna. Korpa je bila prostrana, a pogledi na Kapadokiju pri izlasku sunca bili su kao nešto iz filma. Toplo preporučujem ...
Neverovatna vožnja balonom! Klasa udobnosti ponudila je više prostora i manju grupu, što je iskustvo učinilo još posebnijim. Naš pilot je bio toliko obrazovan i učinio vožnju glatkom i prijatnom. Definitivno preporučujem rezervaciju sa Cappaventures.
Klasa udobnosti se isplatila! Od prostrane korpe do zapanjujućeg pogleda, Cappaventures je ovo nezaboravno iskustvo. Izlazak sunca nad Goremom bio je izvan daha, a cela vožnja je bila tako mirna. Ne mogu da zamislim da posetim Kapadokiju i da to ne radim.
10 Коментари
Искуство које даје набој емоција и уживање у невероватном погледу на Кападокију.
Имамо највећу мрежу флоте ВИП возила, балона на врући ваздух и сви су потпуно нови.
Бићете покривени осигурањем током обиласка балоном на врући ваздух и нормалног обиласка од почетка до краја.
За више од 10 година рада, служили смо за више од 10.000 људи из целог света.
Професионални, сертификовани и искусни водичи и пилоти и квалитетна опрема.
Употреба савремене опреме осигурава удобност и самопоуздање путника у свакој фази путовања.
Ми смо лиценцирана компанија у оквиру Удружења турских туристичких агенција број: 9497.
Ако ваша турнеја откаже због временских прилика или желите да откажете, можете да добијете свој новац назад пре турнеје до 24 сата.
Klasa udobnosti je vredela svakog penija. Više prostora, manja grupa i najljepši pogledi koje sam ikada video. Izlazak sunca iznad Goreme iz balona je nešto što nikada neću zaboraviti. Ako posećujete Kapadokiju, uverite se da rezervišete ovu vožnju!